Sikinti sinir bastiginda enerjiniz dusunce ne yapiyorsunuz yazin lutfen

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.588
331
163
Ankara
Ozellikle isyerinde

Donem donem anlik sikinti basiyor boguluyorum adeta

Dualar ediyorum telkinler vs yok

Ayda bir mutlak yasiyorum bu duyguyu

Oan isimi, isyerimdeki insanlari goresim gelmiyor

Ve bu ruh hali birkac gun suruyor

O anlarda ne yapmaliyim

B12 kullaniyrum enerji veriyor diyenler var ise yararmi

Enerjim dustugunde ise yariycak biseyler lazim ama ne bulamiyorum

Kadınlarda bu hal genellikle regl dönemi öncesi hormonal değişikliklerden dolayı oluyor.
Çaresi ne diye sorarsan bana yeşişl çay gibi sakinleştirici çaylar iyi geliyor.
Bir dene istersen.

Ozellikle isyerinde

O anlarda ne yapmaliyim

Ortam müsayitse ağlıyorum :) on numero beş yıldız sakinleşiyorum :D şaka bi yana gerçektn böyle bana her iki günde bir geliyor daralıyorum sıkılıyorum morelim bozuluyor ağlıyorum sonra kendime geliyorum ferahlıyorum

böyle durumlarda dertleşebileceğin birileri var ise mutlaka konuş derim ve hatta ortam müsaitse ağla çok rahatlatıyor. ben şahsen gözyaşlarımı tutamayan ama sonunda kuş gibi hafifleyen insanlardanım. bir de passiflora içebilirsin bitkisel bir ilaç olduğu için sıkıntı yaratmayacaktır.

öyle durumlarda dua okuyorum gerçekten içindeki sıkıntıyı atıyor, papatya çayının da sakinleştirici özelliği vardır

Seni çok iyi anlıyorum..Sıkılıyorum boğuluyorum patlıyorum...:25:Çantamı alıp koşar adım kaçasım geliyor.Sonra sevdiklerimi düşünüyorum, yapacaklarımı..Evde oturduğum günleri :6:
Şükür diyorum buna bile şükür..Kendi kendime telkin yani benim formülüm..Yakın gördüğün biri varsa ona da açılabilirsin acayip rahatlatıyor..

Ben de bu sıkıntıları çok yaşadım maalesef.

Sarı Kantaron diye bir bitki var, oldukça iyi geliyor. Tavsiye edilir.

Ozellikle isyerinde

O anlarda ne yapmaliyim

öncelikle geçmiş olsun canım banaa oluyor dönem dönem kafamda herşeyi kura kura baş dönmelerim başladı doktora gittim panik atak dendi ilaç başladık ama bünyem ilacı kaldıramadı fenalaştım çıldırma boyutuna geldim doktoruma gittim hemen ilacı kestik şimdi araa yine oluyor kendi kendime telkinlerde bulunuyorum birde doktorum sakinleştirici verdi çok zorda kalırsam alıyorum

Seni çok iyi anlıyorum..Sıkılıyorum boğuluyorum patlıyorum...:25:Çantamı alıp koşar adım kaçasım geliyor.Sonra sevdiklerimi düşünüyorum, yapacaklarımı..Evde oturduğum günleri :6:
Şükür diyorum buna bile şükür..Kendi kendime telkin yani benim formülüm..Yakın gördüğün biri varsa ona da açılabilirsin acayip rahatlatıyor..

Ayynen canim

Benimde cantami alip isten kacasim geliyor ama birkac sattligine

Oyle garip bir duygu iste

Sanirim surekli negatif elektirik yukleniyoruz iste ondan diyorum

böyle durumlarda dertleşebileceğin birileri var ise mutlaka konuş derim ve hatta ortam müsaitse ağla çok rahatlatıyor. ben şahsen gözyaşlarımı tutamayan ama sonunda kuş gibi hafifleyen insanlardanım. bir de passiflora içebilirsin bitkisel bir ilaç olduğu için sıkıntı yaratmayacaktır.

Aglamk en guzeli evet ama isyerinde olmuyor

Sorunda o zaten arkadaslara anlatacak birseyimde yok

Bugun iyiyim mesela

Ama dun isyerindeki duvarlar insanlar ustume geldi nefes alamadim

Ve hep uyku hali

Su rahatlatici caylari denesem iyi olacak

Sagolasin

Ayynen canim

Benimde cantami alip isten kacasim geliyor ama birkac sattligine

Oyle garip bir duygu iste

Sanirim surekli negatif elektirik yukleniyoruz iste ondan diyorum[/QUOTE]

Sorma hem de ne negatif...Misal şuan :37: bu nasıl bir gerilim hattıdır yahu :1:

Ben genelde sıkıntı sinir anında şöyle temiz hava alcağım yer arıyorum hemen ağlamak geliosa içimden ağlarım,bol bol Ayetel kürsi okuyorum Allahım sen bana sabır ver falan derim ya bu aslında herkesin kendine göre değişen bir durum.

Arada bir bende de olur dışarı çıkar derin bir nefes alıp içeriye girer Ya Sabır çekip işime devam ederim:34:

Ozellikle isyerinde

O anlarda ne yapmaliyim

Panik atak misin acaba ??
Bir doktora görün derim..
Bu anlattigin sikintilar genelde Panik ataklilarda olur..kendimden biliyorum...

Kizlar merhaba, Ben kendim zayiflama icin gidiyorum AMA kuzenim su Anda gittigim uzman doktora giderek ciddi depresyon ve panik atak lari atlatti akupunktur ile. Bir cok tanidigim akupunktur ile ruhsal hastaliktan kurtuldu , bir arastirin derim.

sıkıntı bastığında dergi,gazete okurum bulmaca çözerim
yada süs köpeğimle dışarıda gezerim taze havada iyi gelir yada arkadaşa dedikodu yapmaya giderim yapacak çok şey var sorunları büyütmeyin herşey olduğuna varaır en önemlisi sağlık
bazen istediklerin olmuyorsa vardır bir hayır

bunları yaşaman çok doğal. zamanla bu ruh durumuna bile alışıyorsun yıllar içinde.
ben de melisayı tavsiye ederim sana. ancak uykunu iyi almış olman ve yapabiliyosan spor yapman çok şey katar sana.. en güzel spor de en kolay ve en maliyetsiz tempolu yürümektir.

Back
X