Sikinti sinir bastiginda enerjiniz dusunce ne yapiyorsunuz yazin lutfen

1- Oyun oynarım ( Hafif durumlarda )
2- Arşive giderim ( Şiddetli durumlarda ), sözde düzeltme adı altında o koli senin bu dosya benim Allah ne verdiyse sinirimi çıkartır sonra masama sakin dönerim
 
Regl dönemine mi denk geliyor.Veya bilinç altında birşeyleri mi biriktiriyorsun yahut her ay böyle olurum diye kendinimi şartlandırıyorsun.Kafana taktığın birşey su yüzüne mi çıkıyor.Nasıl bir insansın takıntılımı,sosyalmi,asosyalmi,mutlumu,etrafında ki arkadaşların aile çevren negatif elektirk veren insanlar mı.....önce bunların cevabını vermen lazım kendine.B12 eksiklğin yoksa,ilaç kullanman yanlış olur.
Yürüyüş yap,sosyal bir aktiviteyle uğraş,dua et ve şükret.Şükür en güzel terapidir.Ailen,işin,akıl sağkığın,sağlığın yerinde olduğu için şükret.Gençliğine hayatın sana kattıklarına Allah ın verdiklerine şükret.
 
Back
X