• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntı uyuyamamak

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
Mune Mune lutfen konımu bırsure tasımayıem 3 haftadır her gun boyunca nefes alamama yaşıyorum...5 aylık bebegım var.emziriyorum. Emzırmeye devam etmek ıstıyorum. şuan saat 03 e geliyor ve uyuyamadım deli gibi uykum var tam uyuya kalacakken dalamıyoru m kalbim sıkışıyor az önce yutkunamama jissi geldi. sık sık deron nefes alıyorum. aşırı üşüyorum . atesı m de yok. saçım ıslak kalmadı ki nasıl olurda üşüyorum çok. :KK43: bu aralar kv yı çok taktım sinirden ağladım bile.
2 ay önce psikiyatrıye gıttım ılaç verdı ama sütümü sağıp atmamı söyledi.
psikoloğa gıttım rahatlatmadı. ilaç kullanmadım hamılelıgımden beri. bu yasadıklarım nedır üşüme çarpınt. Dua okudum uyuyama dım ... :KK43: yutkunamama?
ölmekten korkyyrum. evladımdan ayrıl aktan korkuyorum. iyi gelen tek sey annemde kalmak annem huzur veryr ama nereye kadar. ... uyuyamadım 3 gundur uykusuzum zaten :KK43:

Psikolojik bir durum var muhtemelen, panik atak gibi. Başka bir psikolog/psikiyatr deneyin gerekirse ilaç da kullanın zira başka türlü atlatamazsınız eğer düşündüğüm gibiyse. Emzirdiğiniz için ilaç kullanmak istemiyor olabilirsiniz ama anne sağlıklı olursa bebek de sağlıklı olur. Doktorunuza emziren anne olduğunuzu söylerseniz ona göre çözüm yöntemleri sunacaktır. Geçmiş olsun, tedavinizi aksatmayın. Zaman alan bir süreç, hemen pat diye belirtilerinizin kesilmesini de beklemeyin bu arada.

Psikolojik bir durum var muhtemelen, panik atak gibi. Başka bir psikolog/psikiyatr deneyin gerekirse ilaç da kullanın zira başka türlü atlatamazsınız eğer düşündüğüm gibiyse. Emzirdiğiniz için ilaç kullanmak istemiyor olabilirsiniz ama anne sağlıklı olursa bebek de sağlıklı olur. Doktorunuza emziren anne olduğunuzu söylerseniz ona göre çözüm yöntemleri sunacaktır. Geçmiş olsun, tedavinizi aksatmayın. Zaman alan bir süreç, hemen pat diye belirtilerinizin kesilmesini de beklemeyin bu arada.
tesrkkur ederım dusundugunuz nedır pekı???

midem de bulanıyor :(

bana L ...ral diye ılaç ver-di bunun için. kullanmadim

bana L ...ral diye ılaç ver-di bunun için. kullanmadim

Hanımefendi, ilaç kullanmanız gerekiyorsa kullanın. Duayla bilmem neyle geçmez, bebeğinizi birkaç ay emzirmezseniz bebeğiniz zarar görmez ama bu şekilde devam ederseniz bebeğinizle sağlıklı bir şekilde ilgilenemezsiniz, iyi bakım veremezsiniz. Lütfen tekrar randevu alıp gidin, emziren anne olduğunuzu belirtin, buna göre tedavinizi de alın. Psikolojik ilaçlardan öcü gibi korkmayı anlamıyorum, grip olunca ilaç almaktan bir farkı yok.

Hanımefendi, ilaç kullanmanız gerekiyorsa kullanın. Duayla bilmem neyle geçmez, bebeğinizi birkaç ay emzirmezseniz bebeğiniz zarar görmez ama bu şekilde devam ederseniz bebeğinizle sağlıklı bir şekilde ilgilenemezsiniz, iyi bakım veremezsiniz. Lütfen tekrar randevu alıp gidin, emziren anne olduğunuzu belirtin, buna göre tedavinizi de alın. Psikolojik ilaçlardan öcü gibi korkmayı anlamıyorum, grip olunca ilaç almaktan bir farkı yok.
ama o zaman bebegım 2;5 aylıktı kullanamazdım. benım zaten p atagım var teshısı doğru koydunuz. ama panık atak 3-4 saat sürer mi yaa uyutmuyor

ama o zaman bebegım 2;5 aylıktı kullanamazdım. benım zaten p atagım var teshısı doğru koydunuz. ama panık atak 3-4 saat sürer mi yaa uyutmuyor

Şimdi o doruğa çıkma anı var ya, o an sırasında iyice gerilip paniklediğiniz için süreyi uzatıyor olabilirsiniz. Böyle olmak daha mı iyi yani, ilacınızı alın geçsin belirtileriniz. Tabi ki ilaca bir alışma süresi olacak, sonra toparlayacaksınız.

Şimdi o doruğa çıkma anı var ya, o an sırasında iyice gerilip paniklediğiniz için süreyi uzatıyor olabilirsiniz. Böyle olmak daha mı iyi yani, ilacınızı alın geçsin belirtileriniz. Tabi ki ilaca bir alışma süresi olacak, sonra toparlayacaksınız.
evet haklısınız pekı uyumsm ıcın ne yapmalıyım ? passiflora surubum var. içeyimmi

Annemde ne zamana kadar kalıcam demissiniz ?Tabiki kendinizi iyi hissedene kadar.Bu süreçte de eşiniz biraz anlayışlı olmalı tabi. Siz kendinize iyi bakacak iyi hissedeceksiniz ki sağlıklı olacaksınız kii bebeginize de iyi bakabilesiniz. Bol bol dua edin.. Nazar da olabilir belki ..

Annemde ne zamana kadar kalıcam demissiniz ?Tabiki kendinizi iyi hissedene kadar.Bu süreçte de eşiniz biraz anlayışlı olmalı tabi. Siz kendinize iyi bakacak iyi hissedeceksiniz ki sağlıklı olacaksınız kii bebeginize de iyi bakabilesiniz. Bol bol dua edin.. Nazar da olabilir belki ..
Nazar çok degiyor evet

Anlattıklarinizin aynisi bendede oldu gogus kafesim tam ortasi sıkışıyordu. Kalp carpintisi oluyordu. Karanlıkta kalamıyordum. Herhalde piskolojik veya nazardan benim zamanla geçti. Arada oluyor.

Back
X