• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı Yaratır Mı?

Clemencia

Anlıyorum
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
6.691
15.594
248
Az önce bir konuda gördüm ondan sonra içime sıkıntı düştü.
Ortaokulda falandım gözümde o dönem çok arpacık çıkıyordu.Ve en son çıkardığım arpacık geçmedi.Göz kapağımın altında küçük bir kist mi denir,kitle mi denir o şekilde kaldı.Gözümü kapatınca belli oluyor hafiften.

Doktor geçmezsede sıkıntı değil,sorun olmaz demişti,bizde önemsedik o yüzden üstünden epey bir zaman geçti. Ama o konuyu okuyunca ben bir panik oldum.
Hiç bir sıkıntıda yaşamadım ama ameliyatla aldırmak mı lazım bunu ya?
Ne olur aldırmazsam?

Ortaokulda falandım gözümde o dönem çok arpacık çıkıyordu.Ve en son çıkardığım arpacık geçmedi.Göz kapağımın altında küçük bir kist mi denir,kitle mi denir o şekilde kaldı.Gözümü kapatınca belli oluyor hafiften.

Doktor geçmezsede sıkıntı değil,sorun olmaz demişti,bizde önemsedik o yüzden üstünden epey bir zaman geçti. Ama o konuyu okuyunca ben bir panik oldum.
Ne olur aldırmazsam?
doktor bir sıkıntı olmaz demiş zaten ama için rahat değilse tekrar doktora gitmelisin. Farklı bir durum var mı ancak onlar anlarlar.

doktor bir sıkıntı olmaz demiş zaten ama için rahat değilse tekrar doktora gitmelisin. Farklı bir durum var mı ancak onlar anlarlar.
Gidicem zaten de burada bilgi sahibi olan biri var mı diye merak ettim.
Bakalım ne diyecek doktor.

Ne olur aldırmazsam?
Benimde var 3 ay önce doktora gittim alerjik durum olmuş
Dr sordum olmaz bir sıkıntı dedi
Yine için rahat etsin diyorsan bi dr.git rahatla

o arpacık değil adı varda unuttum şimdi.
aldırmazsanız birşey olmaz ben aldırmıştım büyüdüydü çünkü .

Doktor fikir belirtmişken bizim fikrimiz gerçekten önemli mi ya?
Evet çünkü burada bir konu gördüm bunla alakalı ve internette de araştırdım alınması gerekiyormuş sanırım.
Bende uzun yıllardır bu şeyi aldırmamış biri olarak panik yaptım.
Belki başına böyle bir şey gelen birileri ya da doktor olan biri fikir belirtir diye düşündüm.Forumda doktor olan insanlarda var.
O yüzden polemik yaratmaya çalışmayın lütfen,kimse size zorla fikir belirtin demiyor.

Benimde var 3 ay önce doktora gittim alerjik durum olmuş
Dr sordum olmaz bir sıkıntı dedi
Yine için rahat etsin diyorsan bi dr.git rahatla
Aynı benim dediğim gibi mi seninkide?
Göz kapağımın altında nohut tanesi kadar bir şey.
Benimde alerjik bir durumdan dolayıydı sanırım.
Küçükken astım alerjik hastasıydım,bahar dönemleri eziyet olurdu sürekli hapşırık,göz sulanması.

Benim annemde vardı ve aldırdık biz. Zaman içinde büyümüştü ve gözünü de küçültmeye başlamıştı. Bana soracak olursan göz makyajı çok severim ben hemen aldırırım.
Biliyorsun zaten kardeşini estetik kadınıyım :D

o arpacık değil adı varda unuttum şimdi.
aldırmazsanız birşey olmaz ben aldırmıştım büyüdüydü çünkü .
Ya üstünden epey bir zaman geçince güvenemedim.Dediğim gibi ortaokuldaydım daha. Anneme sordum hatırlamıyorum dedi mesela.O da öyle diyince hepten kıllandım.Belkide doktor alınması lazım dedi biz yanlış anladık?
Gerçi bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama aldım yinede randevu bakalım ne diyecek doktor.

Aynı benim dediğim gibi mi seninkide?
Göz kapağımın altında nohut tanesi kadar bir şey.
Benimde alerjik bir durumdan dolayıydı sanırım.
Küçükken astım alerjik hastasıydım,bahar dönemleri eziyet olurdu sürekli hapşırık,göz sulanması.
Yok canım benim nohut gibi değil çok çok minicik dikatli bakmak lazım çok fark edilmiyor
Bende arpacık oldu bende onu oynadım biraz patlattım orda minnacık iz gibi kaldı
Zamanla kaybolur dedi dr köklü değil dedi bana

Benim annemde vardı ve aldırdık biz. Zaman içinde büyümüştü ve gözünü de küçültmeye başlamıştı. Bana soracak olursan göz makyajı çok severim ben hemen aldırırım.
Biliyorsun zaten kardeşini estetik kadınıyım :KK70:
Gözünü mü küçültmeye başladıı 😳😳😳

Yok canım benim nohut gibi değil çok çok minicik dikatli bakmak lazım çok fark edilmiyor
Bende arpacık oldu bende onu oynadım biraz patlattım orda minnacık iz gibi kaldı
Zamanla kaybolur dedi dr köklü değil dedi bana
Kııız benimki kaybolmadı yaa Allah'ım benim salak kafam ben nerelere gidem 😭
Gerçi benimde suçum yok ki çocuktum ben daha o zaman 😭

benim arkadasimda yillardir vardi, doktoru buyumedigi surece mudahaleye gerek yok demisti, yillarca da dokundmadi,
sonrasinda estetik kaygilarla aldirdi o ama.

Annemin bir gözünde var anlattığınız şekilde görünüm, bunca yıl hiçbir şey olmadı. Doktor da öyle demiş, içiniz rahat olsun; siz yine de bir doktora daha görünün. Belli ki içiniz ancak rahat edecek.

Göz küçülmez de baskı yapabilir büyürse baskı yapınca küçüldü gibi olabilir
Estetik cerrahi ye git bence
Göz doktoruna aldım randevuyu gözle alakalı diye.
Devlet hastanesinde estetik cerrahi bölümü var mı ki?
Ben önce bir göz doktoruna gideyim de bakalım o yönlendirir heralde ya.

Back
X