Sıkıntı Yaratır Mı?

Annemin bir gözünde var anlattığınız şekilde görünüm, bunca yıl hiçbir şey olmadı. Doktor da öyle demiş, içiniz rahat olsun; siz yine de bir doktora daha görünün. Belli ki içiniz ancak rahat edecek.
Aay biraz rahatladım şu an çok sağolun.
Aldım pazartesiye randevuyu.

Off ya ben çok panikledim şimdi.
En erken pazartesine bulanildim randevu.
İnşallah ameliyat olmama gerek yoktur korkuyom ben ameliyattan ya 😭
Ameliyat etmiyorlar ya yakıyorlar bile. Korkma. Bak bana her yerim yapılı :D ölmedim:D

Yag bezesi olabilir.. ki yag bezeleri zararli olmuyo genelde.. sadece gorunus cirkinlesiyo

Off ya ben çok panikledim şimdi.
En erken pazartesine bulanildim randevu.
İnşallah ameliyat olmama gerek yoktur korkuyom ben ameliyattan ya 😭
Hahhaha kız ne ameliyatı ya yanıyorlar yada donduruyorlar çekil alıyorlar
Öyle ameliyatlık değil tobe yarabbi 🤣korkma

Yag bezesi olabilir.. ki yag bezeleri zararli olmuyo genelde.. sadece gorunus cirkinlesiyo
Görünürde çok belli değil.Gözümü kapattığımda göz kapağımın orda çok hafif bir kabarıklık var sadece.Sağlıktan yana sıkıntı olmasın da bana yeter.

O daha kötü şimdi iğneyle uyuştururlar bir de gözümü yandıkk 😂
Yok oraya sprey gibi bir şey sıkıyorlar ilaç sürüyorlar sonra ya yakıp yada dondurup çekip alıyorlar bildiğim kadarıyla aynen ben alinur ya onun gibi
Biz kafanı iyiden karıştırmayalım en iyisi doktora git sen

Yok oraya sprey gibi bir şey sıkıyorlar ilaç sürüyorlar sonra ya yakıp yada dondurup çekip alıyorlar bildiğim kadarıyla aynen ben alinur ya onun gibi
Biz kafanı iyiden karıştırmayalım en iyisi doktora git sen
Aldım randevuyu
Eğer küçük,minik kistimin zararı yoksa tutucam onu,ben onla yaşamaktan mutluyum 😂

Zaten sana helal olsun.
Burnumu yaptırmak istiyom yaptıramıyom,kız dövme yaptırmak istiyom acıyacak diye yaptıramıyom ya 😂
Vallaha ben böyle değildim he sonradan böyle oldum 😂
Ay burun çok gözell bişiyy. Öye tatlı bi burnuşum oldu ki. Benden sonra 4 arkadaşım daha yaptırdı :D hepimiz cillop gibiyiz. Sıra dudağımda. Biraz sa onu şişirecem :D
Ulan kötü yorum yaparken korkmazsın, ameliyattan korkarsın dhdhhd

Back
X