Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama gördüğünüz zaman sinirleriniz gerilmiyor mu. Şahsen ben öyle oluyorumgörmezden gelirim.
bu huyumu çok seviyorum bağımın koptuğu bir insan asla umurumda olamıyor canım kendim![]()
şiirlerim gerilmiyorAma gördüğünüz zaman şiirlerini gerilmiyor mu
Kusura bakmayın yanlış yazdım düzelttim sonra. . Haklısınız. Birde Allah ego denen şeyden uzak etsin . Bu tarz insanlar sıkıntı başlı başına. Sürekli kıskançlık sürekli fesatlikşiirlerim gerilmiyor
şaka bir yana görünce ister istemez bir ay bu nereden çıktı şimdi oluyorum ama umursamıyorum gerçekten bu sorunumu aştım çok sıkıntı yapıyordum bende eskiden kendime ama artık bitti. görmezlikten gelin. orada yok gibi davranın en iyisi bu
ne kusuru canım sadece güldüm bunu belirtmek için öyle yaptım siz kusura bakmayın..Kusura bakmayın yanlış yazdım düzelttim sonra. . Haklısınız. Birde Allah ego denen şeyden uzak etsin . Bu tarz insanlar sıkıntı başlı başına. Sürekli kıskançlık sürekli fesatlik
Sinir gerecek bir durum yok bence.
Kestirip atın, siz zaten umursadıkça o sinir edecektir ki sizi.
Görmezden gelin ve hayatınıza devam edin.
Yaşananları da unutun.
Kendinize gereksiz yük ci
Gerçekten çok farklı bir bakış açısı.Sinir gerecek bir durum yok bence.
Kestirip atın, siz zaten umursadıkça o sinir edecektir ki sizi.
Görmezden gelin ve hayatınıza devam edin.
Yaşananları da unutun.
Kendinize gereksiz yük yapmayın.
Keşke becerebilsem.Sen niye tedirgin olasin ki tedirgin et. Gıcık etmek hosuma gidiyo boylelerini.
Nasıl desem tahrik edici sinirlendirici hareketleri var . Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Mesela bir işi başarıyla yapıyorum ya da üstesinden geliyorum. Farklı bir konu üstünde yoğunlaşancagina Aynısını ama aynısını yapıyorİletişimi kestiğim biri nasıl beni kıskanabilir?
Kıskansa kaç yazar ayrıca.
Sen onu umursadıkça ya da karşılaştığında imalı imalı suratına baktıkça hala ondasın sanıyordur.
Suratına bile bakmaman gerek.
Yapsın bırak bak çok umursuyorsun işte.Nasıl desem tahrik edici sinirlendirici hareketleri var . Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Mesela bir işi başarıyla yapıyorum ya da üstesinden geliyorum. Farklı bir konu üstünde yoğunlaşancagina Aynısını ama aynısını yapıyor
Doğru aslında kafamı bunu yer etmem gerekYapsın bırak bak çok umursuyorsun işte.
Umrunda olmasın aynısını yapıp yapmadığı, sen sinir oldukça devam eder.