• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı

Elenn61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
67
40
3
Arkadaslar sizden bir tavsiye almak istiyorum. Tartıştığınız biri var onunla tüm bağları kopardıniz. . Fakat her zaman karsilasma ihtimaliniz olan bu kisi Sizi sürekli kıskaniyor. tavirlariniz nasıl olur?

Ama gördüğünüz zaman şiirlerini gerilmiyor mu
şiirlerim gerilmiyor :-)

şaka bir yana görünce ister istemez bir ay bu nereden çıktı şimdi oluyorum ama umursamıyorum gerçekten bu sorunumu aştım çok sıkıntı yapıyordum bende eskiden kendime ama artık bitti. görmezlikten gelin. orada yok gibi davranın en iyisi bu

şiirlerim gerilmiyor :-)

şaka bir yana görünce ister istemez bir ay bu nereden çıktı şimdi oluyorum ama umursamıyorum gerçekten bu sorunumu aştım çok sıkıntı yapıyordum bende eskiden kendime ama artık bitti. görmezlikten gelin. orada yok gibi davranın en iyisi bu
Kusura bakmayın yanlış yazdım düzelttim sonra. . Haklısınız. Birde Allah ego denen şeyden uzak etsin . Bu tarz insanlar sıkıntı başlı başına. Sürekli kıskançlık sürekli fesatlik

Sinir gerecek bir durum yok bence.
Kestirip atın, siz zaten umursadıkça o sinir edecektir ki sizi.

Görmezden gelin ve hayatınıza devam edin.
Yaşananları da unutun.
Kendinize gereksiz yük yapmayın.

Kusura bakmayın yanlış yazdım düzelttim sonra. . Haklısınız. Birde Allah ego denen şeyden uzak etsin . Bu tarz insanlar sıkıntı başlı başına. Sürekli kıskançlık sürekli fesatlik
ne kusuru canım sadece güldüm bunu belirtmek için öyle yaptım siz kusura bakmayın..
amin.. ne zaman öleceğimizin garantisi olmadığı için ben hayatımı başkaları için mutsuz huzursuz geçirmeyi doğru bulmuyorum şahsen. kıskanç fesat insan zaten kalbinin kötülüğünden bulur belasını o yüzden görmezden gelmek en iyisi. görmezden gelinmek bir insan için olabilecek en kötü şeydir bence :kahve:

Sen niye tedirgin olasin ki tedirgin et. Gıcık etmek hosuma gidiyo boylelerini.

Yaşananları da unutun.
Kendinize gereksiz yük ci

Yaşananları da unutun.
Kendinize gereksiz yük yapmayın.
Gerçekten çok farklı bir bakış açısı.

içimde bitirdiysem gerçekten yabancıdan farkı kalmıyor benim için yok yani hava gibi :kahve:

İletişimi kestiğim biri nasıl beni kıskanabilir?
Kıskansa kaç yazar ayrıca.
Sen onu umursadıkça ya da karşılaştığında imalı imalı suratına baktıkça hala ondasın sanıyordur.
Suratına bile bakmaman gerek.

İletişimi kestiğim biri nasıl beni kıskanabilir?
Kıskansa kaç yazar ayrıca.
Sen onu umursadıkça ya da karşılaştığında imalı imalı suratına baktıkça hala ondasın sanıyordur.
Suratına bile bakmaman gerek.
Nasıl desem tahrik edici sinirlendirici hareketleri var . Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Mesela bir işi başarıyla yapıyorum ya da üstesinden geliyorum. Farklı bir konu üstünde yoğunlaşancagina Aynısını ama aynısını yapıyor

Nasıl desem tahrik edici sinirlendirici hareketleri var . Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Mesela bir işi başarıyla yapıyorum ya da üstesinden geliyorum. Farklı bir konu üstünde yoğunlaşancagina Aynısını ama aynısını yapıyor
Yapsın bırak bak çok umursuyorsun işte.
Umrunda olmasın aynısını yapıp yapmadığı, sen sinir oldukça devam eder.

Back
X