• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntıdan patlamak uzereyim artik:((

rukiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
139
12
98
29
Selam kızlar nasıl başlasam bilemedm eşim bebeğimiz olduğundan beri sürekli onla ilgilenir oldu beni bile gözü gormuyo Gerci bende doğum sonra baya saldim kendimi kiloda aldım kendime de bakmiorum gerçi bakımlı olsam da makyaj falan da yapsam ben seni doğal haline begeniorum dio ama iki suslenince caktirmio ama onunda hoşuna gidio neyse böle işte sürekli nette takılıp kızıyla oynuo işten gelince sonrada bilgisayar odasında takılıp tek başına en önemli problemimiz iletisim bozukluğu zaten bi problemimiz olduğunda beraber çözelim diyorum konuşarak o kaçmayı tercih edio bide benim canım çok sikilio millet tatillerde deniz de bi daha dışarı bile cikamioruz onuda anliorum 9 da gelio yemek iç.ek derken kızıyla vakit geçirip ailecek hiç dışarı cikamioruz bu durumdan çok sikayetciyim Komşum da yok gelin geldiğim şehirde akrabamda o kadar yalnızım ki beni anlamasını bekleyemm ama biraz empati kursa oda yok bide bana diyo ki sürekli uyuyosun ne yapiyim dedim canm bide yapmak istemio 80 yaşındaki nineler gibiyim vakit geçsin diye sürekli uyumak istiorum is bile yapmak istemiorum çok bunaldm yaa bayramda ailemin yanına gitcem neyseki. Kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayin derdimi içimi buraya dökmek istedim:(((({(((((((((((((((

yaşadığınız yerde avm yada yakınlarda gidilecek yerler varsa kızınızda çok küçük değilse beraber çıkıp hava alabilirsiniz erkekler ince düşünemiyor maalesef umarım aşarsınız..

Sen al çocuğunu çık dışarı, 9 a kadar evde adam bekleme. Niye kocana bağımlısın ki o saate kadar. Veyahut Eşinin çıkış saatine yakın hazırlan çık dışarı, sonra birlikte turlayıp, gezip eve gelin.

1-Erkekler "seni doğal halinle seviyorum" diyorsa aslında biraz kendine baksan fena olmaz deyip kalbinizi kırmak istemiyordur. Çok az istisna dışında bakımını yapmış bir kadın hangi erkeğin hoşuna gitmez?

2-Dünyada bir tek eşiniz yok, kendinize vakit geçirebileceğiniz güzel hobiler bulun, gezin, arkadaşlarla buluşun... Bazı şeyleri kendiniz için yapın yani. Sıkıntıdan uyuyacak kadar çok vaktiniz varmış mesela, sizin yerinizde olsam bol bol spor yapardım.

Bir pazarı vardır eşinin heralde!
o zaman ailecek vakit geçirin.
hafta içi birşey diyemem biz de karı -koca çalışıyoruz. eve gel yemek ye et 9u geçiyor zaten yorgunluk çöküyor .Hafta içi pek kaliteli zaman geçiremiyoruz.
arada h.içleri dışarıda yemeğe çıkın.kızınız hava alsın bahanesine evinizin oralarda turlayın.

Kesinlikle spor oneriyorum. Karamsar bakisiniz degisecek. Kendinizi zinde hissedeceksiniz ve bu esinizede yansiyacak. Ins esinizde bu degisimi firsat bilir :KK16:

Keşke çıkabilen eşim izin vermiyordu ki çarşıya fln gidiyim diorum arkadaş eş dost olmayınca tabi tek başına bebekle gidemezsinde dioo izin vermio dışarı cikcagimiz zamanda hakkında p edimin ailesiylebiyerlere gidioruz 2 senedir yeme içme de bir eşim geldiği zamn bile kapıda karsilayamiorm bile o derece biz hiç aile olamicaz mi ya bayramda bile diyo ki ben seni yılların ailenin yanına tek gidersin önceden olsa asla yollaması tek ama şimdi değişti

Sporda yapiodum lastikler aldım mekik aleti var atlama ipi bile aldım ama içimden yapmak gelmio ya doğumdan sonra kilo da aldım sbsya saldim 30 kilo fazla var yefikce yiyorum esimde rahatsız, bu durumdan ama emzirdiguim için sürekli scikiotum bide tatlı şeyler yrmryr n ben tatlı yemk istiorum napcam ya bi dilkelenmrm lazım demi millet de çocuk doguruo ya bix bogszimizi tutamioz aslında diyetisyen gittim 1 ayda 10 kilo verdim beni çok haksız yaptı baş dönmeleri vucudumda mirluklar oluşmaya başladı bende bıraktım böle olunca o kadar test yaptı doktor bise çıkmadı napcam ya eşim benden soğur mu acaba bu yüzden ama oda 15 kilo falan aldı yanında ben olunca tabi

Back
X