Selam kızlar nasıl başlasam bilemedm eşim bebeğimiz olduğundan beri sürekli onla ilgilenir oldu beni bile gözü gormuyo Gerci bende doğum sonra baya saldim kendimi kiloda aldım kendime de bakmiorum gerçi bakımlı olsam da makyaj falan da yapsam ben seni doğal haline begeniorum dio ama iki suslenince caktirmio ama onunda hoşuna gidio neyse böle işte sürekli nette takılıp kızıyla oynuo işten gelince sonrada bilgisayar odasında takılıp tek başına en önemli problemimiz iletisim bozukluğu zaten bi problemimiz olduğunda beraber çözelim diyorum konuşarak o kaçmayı tercih edio bide benim canım çok sikilio millet tatillerde deniz de bi daha dışarı bile cikamioruz onuda anliorum 9 da gelio yemek iç.ek derken kızıyla vakit geçirip ailecek hiç dışarı cikamioruz bu durumdan çok sikayetciyim Komşum da yok gelin geldiğim şehirde akrabamda o kadar yalnızım ki beni anlamasını bekleyemm ama biraz empati kursa oda yok bide bana diyo ki sürekli uyuyosun ne yapiyim dedim canm bide yapmak istemio 80 yaşındaki nineler gibiyim vakit geçsin diye sürekli uyumak istiorum is bile yapmak istemiorum çok bunaldm yaa bayramda ailemin yanına gitcem neyseki. Kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayin derdimi içimi buraya dökmek istedim
((({(((((((((((((((