sıkıntıdayım . .

sungerbo

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
37
0
16
Ankara
bundan önceki konularımda da söylediğim gibi düğün arifesindeyim eksiğim çok üvey babam var ve anneme çok yüklenmek istemiyorum ev temizliklerine gidiyorum eğer ki ihtiyacınız varsa ya da ihtiyacınız olan bir tanıdığınız varsa benmle irtibata geçer misinz çok bunaldım günü birlik para kazanmam lazım . .

az önce birisi konu açmıştı eve yardımcı alıcam diye sen cvp yazmıştın, aynı şehirdeyseniz anlaşabilirsiniz

bundan önceki konularımda da söylediğim gibi düğün arifesindeyim eksiğim çok üvey babam var ve anneme çok yüklenmek istemiyorum ev temizliklerine gidiyorum eğer ki ihtiyacınız varsa ya da ihtiyacınız olan bir tanıdığınız varsa benmle irtibata geçer misinz çok bunaldım günü birlik para kazanmam lazım . .

Eğer İstanbulda yaşıyorsan ::: KARDELEN DANIMANLIK :::: adresini incele.Burası güvenilir bir ajans.İş bulma kurumu gibi düşün.Bakıcı,temizlikçi vs. arayan ailelerle bu tür işler arayan insanları buluşturuyor.Başvurabilirsin.

BİR araştırmak lazım ama , etrafında konu komşuya falan haber ver elbet arayan soran biri vardır yaa, hemde tebrik ederim alın teriylekazanılan para tam anlamıyla bu heralde

Back
X