Babam hep bela okur..ben asla sadece babama biriktirdigim parayi verdimbelayı sizmi okudunuz babanız mı hani şu on bin tl veridiginiz de onu anlıyamadım
ayrımcılık yazdığınıza öre var evet
neden çıkmıyorsunuz işten evet çıkın başka bir iş bulun madem bu kadar sıkıntı var
Yok canım asla annem idareci değil..gündüzleri çalıştığım için çıkamıyorum bende akşam is çıkışı bulusuyorum arkadaş larimmda dükkana gelir babamla tanistiririm saat 8de cikiyosam akşam 10bucukta evde olurum geçen 10bucukta evdeydim diye babam kıyamet kopardı evde kimsede destek degilki sözde kız kardeş..babam söylenir annem kafasını sallar okadardurumunuz çok zor Allahım yardımcınız olsun . Benim bir arkadaşım da boşanıp baba evine döndü o da aynı şekilde sanki suç işlemiş gibi hersey onun başına yıkılıyor ama neyseki anne biraz yardımcı oluyor size anneniz yardımcı veya destekçi olmuyor mu ?
Canim ben istediğim adamla evlenmistim eşim Sünni kökenlidir..bense alevi ailem bundan dolayı istemedi ben eşimi çok sevdiğim için evlendim tabiki kacmadim onların rızasıyla evlendim zorda olsa ondan dolayı gıcık olabilirlerBu ne ya düşmanca davranıyorlar size..
Neden böyle yapıyorlar. Hatalarınız mı oldu zamanında
Size güvenmiyorlar mı ? çünkü hiç bir şey yokken hepsinin düşmanca davranması garip geldi bana
Teşekkürler canım hepimize inşallah..babam61 yaşında kendi işini yapiyor sadece çok şımarık kendini begenmis tir. .Öyle anne babalar var maalesef; birkez evlendin mi evlat olmakdan çıkıyorsun sanki; kız çocuğuysan tabii...
Bela nereye gidiyorsun demişler, dönüp dolaşıp sahibime demiş. Herhalde 50 li yaşlarında vardır babanız ama biraz boş bir insan gibi. İnşallah tez zamanda kendi işiniz, kendi eviniz barkınız olur.
Kızkardeşim 31 yaşında fakat tuhaf biri biri bakar niye baktı kro der..umut verir yarı yolda bırakır yalnız olmadığını zannettirir tek bırakır insanlara pislik muamelesi yapar kimseyi begenmez psikolojini yerle bir eder gizli saklı halleder herseyini yani ne bilim ürkütücü bir halı varneden öyle acaba ya kız kardeşiniz kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?