Edin lutfen :)Ya rabbel alemin rainy kuluna bir koca nolur ya rabbim diye dua ediyoruz biz.
Vardir da bana uygun yoktur kesinKizlar yok mu hic cevrenizde bekar evlilik caginda bir delüğanlı? Bu rainy’i bir bas goz edelim hadi nolur. Yoksa yannndik
KoşabilirsinKizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben?
Kendın ıcın bıseyler yapmayı dene canımKizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben?
He sonrada AMIN diyoruzYa rabbel alemin rainy kuluna bir koca nolur ya rabbim diye dua ediyoruz biz.
İyi şeylere odaklan. İyi düşün iyi olsunKizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben?
Şu an ne yapıyorsan tam tersini yapacaksın..Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben?