R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.789 4.149 173 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #1 Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben?
Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben?
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.885 En iyi cevaplar 2 175.733 598 33 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #2 Ya rabbel alemin rainy kuluna bir koca nolur ya rabbim diye dua ediyoruz biz.
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.789 4.149 173 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #3 Merve .!.: Ya rabbel alemin rainy kuluna bir koca nolur ya rabbim diye dua ediyoruz biz. Genişletmek için tıkla... Edin lutfen :)
Merve .!.: Ya rabbel alemin rainy kuluna bir koca nolur ya rabbim diye dua ediyoruz biz. Genişletmek için tıkla... Edin lutfen :)
WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.607 En iyi cevaplar 1 65.152 1.123 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #4 Kizlar yok mu hic cevrenizde bekar evlilik caginda bir delüğanlı? Bu rainy’i bir bas goz edelim hadi nolur. Yoksa yannndik
Kizlar yok mu hic cevrenizde bekar evlilik caginda bir delüğanlı? Bu rainy’i bir bas goz edelim hadi nolur. Yoksa yannndik
R rainyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2018 6.789 4.149 173 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #5 WOMAN .!.: Kizlar yok mu hic cevrenizde bekar evlilik caginda bir delüğanlı? Bu rainy’i bir bas goz edelim hadi nolur. Yoksa yannndik Genişletmek için tıkla... Vardir da bana uygun yoktur kesin
WOMAN .!.: Kizlar yok mu hic cevrenizde bekar evlilik caginda bir delüğanlı? Bu rainy’i bir bas goz edelim hadi nolur. Yoksa yannndik Genişletmek için tıkla... Vardir da bana uygun yoktur kesin
Susuz Guru Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 909 1.102 313 Edirne 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #6 rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... Koşabilirsin
rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... Koşabilirsin
F flamefire Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Aralık 2018 9.823 8.498 148 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #7 rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... Kendın ıcın bıseyler yapmayı dene canım
rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... Kendın ıcın bıseyler yapmayı dene canım
PeRRieR 👶09.03.2020😍 06.12.2009😇 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2019 6.938 13.743 198 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #8 Merve .!.: Ya rabbel alemin rainy kuluna bir koca nolur ya rabbim diye dua ediyoruz biz. Genişletmek için tıkla... He sonrada AMIN diyoruz Kaç haftalık oldun gıı
Merve .!.: Ya rabbel alemin rainy kuluna bir koca nolur ya rabbim diye dua ediyoruz biz. Genişletmek için tıkla... He sonrada AMIN diyoruz Kaç haftalık oldun gıı
DEMRE Popüler Üye Pro Üye 12 Haziran 2020 2.113 7.285 108 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #9 Meraklanmayin bu aralar hickimsenin ihicbirseyi pekde yolunda gitmiyor sadece mış gibi yapiyorlar yolundaymiş gibi...
Meraklanmayin bu aralar hickimsenin ihicbirseyi pekde yolunda gitmiyor sadece mış gibi yapiyorlar yolundaymiş gibi...
RaskolnikovunSonyasi 🌻 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 2.344 4.291 133 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #10 rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... İyi şeylere odaklan. İyi düşün iyi olsun
rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... İyi şeylere odaklan. İyi düşün iyi olsun
SayYouLoveMe Hursit sen bir kahramansin,onden gidersin cocugum Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2021 6.703 31.361 498 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #11 rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... Şu an ne yapıyorsan tam tersini yapacaksın.. Bu kadar değişken hep olumsuz seyir halindeyse hata muhtemelen bu denklem içersinde sabit olan senden kaynaklanıyordur.
rainyy .!.: Kizlar hayatimda hicbir sey yolunda gitmiyor gibi cok bunaldim. Aile arkadaş okul. sevgili durumunu zaten biliyorsunuz ne yapicam ben? Genişletmek için tıkla... Şu an ne yapıyorsan tam tersini yapacaksın.. Bu kadar değişken hep olumsuz seyir halindeyse hata muhtemelen bu denklem içersinde sabit olan senden kaynaklanıyordur.
B Brcbrcbrc84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2018 2.965 3.424 133 7 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #12 Sağlığın yerindeyse şükret. Gerisi hallolur.