• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntili günler

renklipapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
28
1
0
Adıyaman
Hanımlar 1 ay önce eşimle beraber banyo yapmıştık birleşme olmadığı halde bugun adetimden 2 gün önce kahverengi çok az akıntı geldi ama regl falan yok nedeni sizce nedir ya ?

Surekli yurt dısına gittiği için en son korunmasız temasımız o zaman oldu.

Son düzenleme:
Eski konularina baktim senin. Evli degilmissin. Yok boxer varken surtuldu hamile miyim, yok dus aldik hamile miyim. Evlenin artik yoksa hamile kalmayacaksin ama ruh sagligin gidecek. Ya da biraz netten cinsellik mevzularini arastir ogren bazi seyleri

Saka gibi konular :) sanirim yakinlasilmis ama konu sahibi bundan soz etmiyor yoksa kocaman bir insanin kocasiyla birlkte banyo yapip hamile olablrmiyim diye dusunmesi cok ilginc :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski konularina baktim senin. Evli degilmissin. Yok boxer varken surtuldu hamile miyim, yok dus aldik hamile miyim. Evlenin artik yoksa hamile kalmayacaksin ama ruh sagligin gidecek. Ya da biraz netten cinsellik mevzularini arastir ogren bazi seyleri

Dedektif gibisiniz valla :1::1::1:

Dedektif gibisiniz valla :1::1::1:

Sacma konu gordum mu konu sahibinin eski konularina bakiyorum. Kari koca olsa niye sadece dus alsin, iliskiye de girerler. Bir de nedense evliler daha bilincli oluyo, kizcagizin dunyadan haberi yok. Bebegi leylekler getirirden bir tik ote sadece bilgisi.

bende aynısını yazacaktım sen yazmışsın canım vallahi agzına sağlık

Sacma konu gordum mu konu sahibinin eski konularina bakiyorum. Kari koca olsa niye sadece dus alsin, iliskiye de girerler. Bir de nedense evliler daha bilincli oluyo, kizcagizin dunyadan haberi yok. Bebegi leylekler getirirden bir tik ote sadece bilgisi.

Çok doğru bi tespit olmuş bu. Leylek olayı cUk oturmuş. Kulaktan dolma bilgilerle 15 günde bir hamile miyim diye soruyor.

Eşinin spermleri havadaki su baloncuklarıyla birleşip baloncuklar da vajinana temas etmiştir kesin. Olağan hamilelikler bunlar ya..

Ya okurken bir ara banyo yaptik kelimesi mecazi olarak mi kullanilmis, konu sahibinin yoresinde cinsel iliskiye banyo yapmak filan mi deniliyor diye tuhaf tuhaf dusunceler aldi beni. :44:
Yani bu banyo yapmak benim bildigim banyo yapmak degil mi? Kuvet, su, sabun? Yani ne alaka? Banyoda hamile kalmak? Sizin bu spermler ucuyor mu allasen?

Diger konu temas... Temas dediginiz nedir? Suna ya acik acik cinsel iliski yasadik deyin, ya da neyse onu soyleyin.
Iliskiye girdiyseniz hamile olabilirsiniz yani. Bunlari bilmiyor muydunuz? Garip garip sorular sormussunuz, ben de oturup cevap dusunuyorum, valla komik. :)

Bence siz ya spiral taktırın ya da yumurtalıklarınızı falan aldırın;siz de rahatlayın biz de rahatlayalım.Adam üstünüze ceketini atsa hamile miyim diye konu açıyorsunuz.

Son düzenleme:
Banyo yapmak sizin oralarda sex yapmak demek sandim bir an. Birlesme olmadi diyince kafam karisti :)

Neden birlesme olmadi?

Duzenli iliskin varsa hap kullan iliskiye gir. Banyo yap yap nereye kadar?

Back
X