Sıkıntılı günlerden sonra mutluluk

1masal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
144
3
46
Adıyaman
Ben kendimi anlatmak istedim eğer sorusu olan varsa onlarıda yanıtlamak istedim çünkü çektiğim sıkıntıları biliyorum iki yıldır bebek istiyordum biraz aceleciydim yaşım 28 olmayacağından hep korkmuşumdur adet düzensizliği vardı tüplerimden biride tıkalı çıkmıştı eşimede sperm azlığı demişlerdi uzun süre böyle sterese girdik eşime keçi boynuzu kürü yaptık belki iyi gelmiştir bilmiyorum ama sonrasında böyle bi sorunumuz olmadığını anladık ben rahim filmi laparoskopi yaptırdım tüpümü açıtılar sonra aşılama oldum gerçi ikinci aşılamamdı ve tuttu:) gebe kaldım çok istemiştim olmuştu ama sorunlar bitmedi 6 haftalıkken kalbi duyulmadı boş kese olabilir dediler çok sters yaptım bi hafta evde neler yaşadım ve sonunda kanamalarım başladı hemde nasıl kanamalar acile gittik hastaneye yattım 10 hastanede kaldım yaoğun kanamalar geçirdim bu arada bebeğimin kalbi atmaya başlamıştı ama düşücek dedieler buğün düşer yarın düşer diye hergün azap oldu bana %70 düşebillir dedi doktor şimdi 3 ayı geçtik:) düşmedi neler yaşadığımı ben bilirim yarın ne olacak bilmiyorum ama şimdi daha iyiyim risk biraz daha azaldı ALLAHIM hayırlısını nasip etsin dua etmek çok önemli ben bunu gördüm doktor gelip yapacaksın bide verdiğimiz ilacı kullanacaksın düşecekse hiç bişey yapamayız diyor onlarında bi yere kadar yetiyo belki güçleri bu konuda ama ALLAHIMIN yardımıyla bu güne geldik yarınımı hala bilmiyorum ama şuan bildiğim tekşey çok sters yapmamak ve bol bol dua etmek bebeğim beni bırakmadı :)

canım benim hani derler ya bu dünyada yiyecek ekmeği olursa ne şekilde olursa olsun mutlaka geliyor dünyaya misal annem kız kardeşimi pek istememiş köy gibi yerde cahillikde var tabi 2 kutu o zamanların ilacı olan optilidon yutmuş ne yük odunları taşımış ama kardeşime hiç birşey olmamış şükür dünyada ve 28 yaşında genç kız maşallah:))) RABBİM sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin...

evet canım aynen öyle ALLAHIM nasip edecekse herşey boş en iyisi hayırlısını dilemek şimdi bekliyoruz ALLAHIM bekleyen ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inş bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…