Sıkıntılı hamilelik geçirenler buraya

hanife19921989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
12
1
1
34
26 haftalık hamileyim ve çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorum en başından beri kalp çarpıntıları ağız kuruluğu nefes darlığı ölüm korkusu bunların hepsi bende var geçiçek mi acaba yoksa ben panik atak mı oldum var mı bnm durumum da olanlar ne olacak bnm sonum

Kalp carpintisi bnde de oluyor ama bukadar kendini sıkma bebeginde herseyi hissediyor brazdaha sakin olmaya çalış ☺

Carpinti bendede var :( ekstra baska sorunlar yinede cok sukur halime. Nabzim durdk yerde 150den asagi degil. Kan degerim düşük bebegim asagida surekli yatmam gerekiyor enfeksiyon var :(. Sonumuz hayir olsun insallahh

Kizlar ben 21haftalik hamileyim ve kanamam oldu bebek eşi asagidayms ayni sorunu yasaywn var mi
Cnim benimde plesanta asagidaydi cikti. Korkma hic dua et. Ben yattım simdi hala yatıyorum. Sirt ustu yat popona yastik koy popon biraz yukarda olsun . Yan yatincada bacaginin arasina yastık koy. Progestan iciyomusun? Dr un ne dedi

Gece kanamam oldu dr a gittik bisey yok dedi ultrasona bakti alttan muayene etti bebek esi az asagida gorunuo bebek buyudukce yukari cikar dedi baska da bisey demedi

Senin dikkat etmen gerekiyo kanamanda varmış . Progestan kullanirsan daha cabuk yukari cikar plesnta agir kaldirmicaksin is guc yapmadan yatacaksin canim bunun ted bu. Aile hekiminden Progestan ve magnorm yazdır ic bence . Kanamali hastaya neden progestan vermezler anlamam

Senin ne zaman cikti yukari
Ben 15haftalikken cinsiyet ogrenmeye gittim plesanta aşağıda dedi kendini yorma yat dedi moralimi bozdu dr baska hast gittim oda ayni seyleri soyledi. Benim 21. Haftada çıkmıştı yani gecen hafta. Bu sorunu yasayan cok kisi var . Kendindr um bana 28.haftaya kadar yolu var korkma dedi.

Banada oyle dedi 28haftaya kadar yolu var dedi cok korktum kanamam olunca 17haftalikken gittigumde ayrintili ultrasona girmistom ustelik dr hic boyle biseyden bahsetmedi

Banada oyle dedi 28haftaya kadar yolu var dedi cok korktum kanamam olunca 17haftalikken gittigumde ayrintili ultrasona girmistom ustelik dr hic boyle biseyden bahsetmedi
Ayrintiliya cok erken gitmissin canim 18den sonra gidiliyor ben 21de gittim bu ara her hafta hastanedeyim valla ;( .Bebek inmesinde plesanta cikar cnim. Benim simdi bebek asagida :(

1haftayi bırak 1gunde bile neler degisiyo. Kontrole gittiginde rahim agzi uzunluğunu olctur her defasinda. Ilk gebelik mi

kızlar merhaba. size bir şey danışma istiyorum. ben ilk bbeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kürtjla aldırdım temmuz 2015te. bat 10 şubattı ve adet olmayınca test yaptırdım beta hcg 55.24 çıktı. doktor gebelik başlangıcı dedi. 1 gun sonda kadın doğuma gittim durumumu anlattım. test yaptı beta hcg 105.57 progesteron 44.24 çıktı. gayet güzel ded,. cuma gunu yanı iki gün sonra gel testi tekrar yapalım dedi. gittim beta 296.84 çıktı ama progesteron 32.87 ye düşmüş. sancın var mı dedi yok dedim. bu tarz dalgalanmalar normal ama kanaman yada sancın fazla olursa gel dedi. yani düşük olur mu diye endişelendi galiba. 1 hat sonrada gel keseye bakıp testi tekrar yapalım dedi. rahim kalınlığımda ilk gittiğimde 20 mm çıkmıştı gayet iyi demişti. bende yarın başka bir doktora daha gidicem testi tekrar yaptırıyım acaba sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu gebelik baktırıyım. sizc ne olabilir kızlar. tekrar düşük yaşarmıyım:((

kızlar merhaba. size bir şey danışma istiyorum. ben ilk bbeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kürtjla aldırdım temmuz 2015te. bat 10 şubattı ve adet olmayınca test yaptırdım beta hcg 55.24 çıktı. doktor gebelik başlangıcı dedi. 1 gun sonda kadın doğuma gittim durumumu anlattım. test yaptı beta hcg 105.57 progesteron 44.24 çıktı. gayet güzel ded,. cuma gunu yanı iki gün sonra gel testi tekrar yapalım dedi. gittim beta 296.84 çıktı ama progesteron 32.87 ye düşmüş. sancın var mı dedi yok dedim. bu tarz dalgalanmalar normal ama kanaman yada sancın fazla olursa gel dedi. yani düşük olur mu diye endişelendi galiba. 1 hat sonrada gel keseye bakıp testi tekrar yapalım dedi. rahim kalınlığımda ilk gittiğimde 20 mm çıkmıştı gayet iyi demişti. bende yarın başka bir doktora daha gidicem testi tekrar yaptırıyım acaba sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu gebelik baktırıyım. sizc ne olabilir kızlar. tekrar düşük yaşarmıyım:KK43:(
Cnm oncelikle hayirli olsun rabbim sonuna kadar gtursun insallah . Benim progesteron degerim 60 cikmisti ama dr riske atmamak icin bama progestan basladi 12. Haftaya kadar 200 mg gunde 2 kere sabah aksam ictim. Asiri yan etkisi var uyku ve bas dönmesi yapıyo o yuzden sabahkini vajinal aliyodum fitil olarak. Aksamda icip direk yatiyodum. Sana tavsiyem dr yazsada yazmasada sen kendine progestan basla aile hekimin yaziyor. Burda bir cok ark sorun olmadigi halde progestan kullandi. Bebegine bir zarari yok yani. Her seyi o kdr cok araştırıyorum ki kafana takilan olursa yardimci olurum.

Back
X