sıkıntım geçmiyor. ..

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Daha once de böyle bir baslik acmistim. O gunden hatta baya bir suredir icimdeki sıkıntı gecmiyor arkadaslar. Surekli dua ediyorum. Surekli hem de. 1000 ihlas okuyorum Kumeyl duasi okudum. Siz de dua eder misiniz. Gecsin su zor gunlerim...

illaki kafaya taktığın bir sorun varki için daralıyor ve sıkıntılanıyorsun sıkıntın her ne ise onu çözmeye yönelik adımlarda bulun gerisini Allaha bırak
yok bi sıkıntım diyorsan bu sekilde kendini dinleyerek zaten geçmez iyiyyim deki iyi ol kendini hayatın akışına bırak derin der
in nefes al birine bi iyilik et biraz çık yürü yeni insanlar tanı herşeyden öncce haline şükret çünkü herzaman senden daha kötü durumda olanlar vardır bir hamile olarak bende senden dua istersem ayıp etmiş olmam heralde

canım öncelikle rabbim tüm sıkıntılarına şifa versin bazen psikilojik rahatsızlığındada sıkıntı olur özellikle anksiyete rahatsızlığında dua okumak çaok faydalı bence bir uzman dr görün o sıkıntılı zamanında dua okumakta insanı sıkar helede 1000 defa ihlah suresi eminim okurkende sıkıntı basıyordur bin defa okucana içten samimi bir şekilde rabbine arz et sıkıntılarını anlat o işiten ve duyandır ama Allah doktorları yaratandır tedavini ol sıkıntı çekmene gerek yok bende senin gibiydim o kadar çok dua ediyordumki artık ruhum daralıyordu dr gittim gerçekten sıkıntılarım geçti peygamberimiz ne demiş tedavi olunuz allah sebep yaratmış çünkü Allah şifa versin canım

Daha once de böyle bir baslik acmistim. O gunden hatta baya bir suredir icimdeki sıkıntı gecmiyor arkadaslar. Surekli dua ediyorum. Surekli hem de. 1000 ihlas okuyorum Kumeyl duasi okudum. Siz de dua eder misiniz. Gecsin su zor gunlerim...

senin içinde seve seve dua ederm cnm İnşallah sıkıntılarndan tez zamanda kurtulursunnn bol bol dua ett :16: Allahtan ümit kesilmezzz.... isyan etme sabrett ŞÜPHESİZ ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR (BAKARA 153)

Back
X