Merhaba kizlar.benim sikntim şu ki kendimi değersiz hissediyorum.sanki hicbirseye layik değilmişim gibime geliyor.neden boyle hissediyorum bilmiyorum ama ozguvenim sifir.bu sene üniversiteye baslicam ne yapar ne e der im diye düşünüyorum.insanlarla iletişim kurarken kizariveriyorum.insanlar beni pisirik zannetsin istemiyorum.ama ister istemez ses tonum inceliyor falan...topluluk içerisinde iki kelime edemiyorum...bu çekingenlik ve özgüven eksikliğinden Nasil kurtulabilirm sizler neler tavsiye edersiniz ?yardmci olabilirsiniz sevinirim:)
kendinden emin ol önce ..
cesur ol,silkelen topla kendini ..
güven kendine .. sen iyisi olamaz ..
birazcık böyle düşünmekte fayda var ..
okul hayatında basarılar cnm ..
Merhaba kizlar.benim sikntim şu ki kendimi değersiz hissediyorum.sanki hicbirseye layik değilmişim gibime geliyor.neden boyle hissediyorum bilmiyorum ama ozguvenim sifir.bu sene üniversiteye baslicam ne yapar ne e der im diye düşünüyorum.insanlarla iletişim kurarken kizariveriyorum.insanlar beni pisirik zannetsin istemiyorum.ama ister istemez ses tonum inceliyor falan...topluluk içerisinde iki kelime edemiyorum...bu çekingenlik ve özgüven eksikliğinden Nasil kurtulabilirm sizler neler tavsiye edersiniz ?yardmci olabilirsiniz sevinirim:)
Dün bir arkadaşa önerdiğimi sana da önereyim ,taklit et.
Kendine öz güveni olan insanların nasıl davrandığını incele.
Bunu bende denicem; cidden merak ettim çünkü :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Nerden öğrendiniz bunu? İnsanların davranışları ilgimi çok çeker ama bu özgüven konusunda bu şekilde incelemeyi ilk kez duydum :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?