Sıkıya gelememek..

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
53
evet bu cümle tam eşimi anlatıyor. Zora gelemiyor gerçekten alışmamış. Annesi de şimdi söylüyor bana ama bence o öyle alıştırmış.

Çocuk çok istiyor ama benim istemememdeki en büyük sebep bu. Onunla da sıkıya gelmezse ben çok daralırım şimdi sabrediyorum ama o zaman sabredemem gibi geliyor. Çevremde sohbet edince erkekler zora gelemez kadınlar gibi fedakar değil diyorlar ama bence hepsi böyle olamaz.
Sizce bu özelliği değiştirebilecek bi yol var mı yoksa kabullenmem mi gerekir:KK43: ya da bu çok büyük bir sorun mu. Cevaplar için teşekkürler şimdiden...

Son düzenleme:
bazı insanlar böyle şeyleri sorun etmez ama sizi rahatsız ediyorsa konuşmayı deneyebilirsiniz

Benim babam da böyle aaaaaa!!! Kızıyorum ona walla biraz sabret diyorum falan. Ama yine aynı arada düzeliyor sonra yine aynı. . Erkeklerin çoğu böyle aslnda. Çok görmuslugum war ama ben alıştım tabi. :-D

evet bu cümle tam eşimi anlatıyor. Zora gelemiyor gerçekten alışmamış. Annesi de şimdi söylüyor bana ama bence o öyle alıştırmış.
Trafikte mesela kendinden geçiyor ya da bilgisayar başında bişe açmaya çalışıyor sayfa açılmıyor yenileme düğmesine ölümüne basıyor çat çat.. Aceleci yani mesela sofra toplancak hemen pat küt makineye atıyor suya falan tutmadan.ince işlerle uğraşmıyor yani. Mesela asansör 9-10. Kattaysa başlıyor söylenmeye. Daha bir çok örnek var ama anlatabilmişimdir sanırım.
Çocuk çok istiyor ama benim istemememdeki en büyük sebep bu. Onunla da sıkıya gelmezse ben çok daralırım şimdi sabrediyorum ama o zaman sabredemem gibi geliyor. Çevremde sohbet edince erkekler zora gelemez kadınlar gibi fedakar değil diyorlar ama bence hepsi böyle olamaz.
Sizce bu özelliği değiştirebilecek bi yol var mı yoksa kabullenmem mi gerekir:KK43: ya da bu çok büyük bir sorun mu. Cevaplar için teşekkürler şimdiden...
adam tez canlı demek ki

emek vermeden sonuç istiyor

Benimkide zora gelmez.
Hemen anında olsun ister,işinde terslik çıkarsa ani parlamaları vardır.
Ama cocuk konusu ayrı,eşi sakin bi arkadaşım var adam cocuguyla yarım saat ilgilense bunaldım al sen oyala demelere başlıyo.

Benimkide zora gelmez.
Hemen anında olsun ister,işinde terslik çıkarsa ani parlamaları vardır.
Ama cocuk konusu ayrı,eşi sakin bi arkadaşım var adam cocuguyla yarım saat ilgilense bunaldım al sen oyala demelere başlıyo.

inşallah bizde de ters etki olur ama sanmıyorum

Ben ümitliyim çok düşkün çünkü bahsettiğim arkadaşının çocuğuyla bile ilgilenir.Ama yaşayarak görmek lazım

siz alıştınız mı peki bu duruma nasıl davranıyorsunuz ben çok sinirleniyorum ama kendi kendimi üzüyorum:110:

siz alıştınız mı peki bu duruma nasıl davranıyorsunuz ben çok sinirleniyorum ama kendi kendimi üzüyorum:110:
3 senedir hiç alışamadım,çok kırılıyorum ve sessiz bir yapım yok sonrasında onuda çok kırıyorum.Çok defa konuştum zorlamayla birkaç gün dikkat etsede bir hafta sonra yine aynıydı.Sinirli ve tezcanlı ama kontrollü,başka türlü olsaydı katlanmayabilirdim.

Onu o istemediği sürece degistiremezsiniz, o yuzden bu durumu kabullenmeli daha sonra yaptiginin normal olmadigini ona kirici olmadan gostermelisiniz..

Bence değişmez çünkü huyu o
Ve çocuk en sabırlı insanı bile bazen çileden çıkartabilir
Ayrıca en sabırlı baba bile olsa yine de yükün büyüğü hep annededir

Back
X