Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef ki bende sıkıldımBana yardim edin hanimlar herseyden sıkıldım evden dışarı cikmak istemiyorum..
Duayı bırakmayın.13 yıldır tedavi gören bir arkadasi m tedaviyi bıraktılar kadın doğal yolla ikiz sahibi olduMalesef ki bende sıkıldım
Bugün yine adet oldum meselatam 4 yıldır hasretle sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum olmuyor.. herkesten herşeyden sıkıldım
![]()
Rabbim siz ve diger bebek isteyen insanlara saglıklı iyi evlatlar nasip etsin.Malesef ki bende sıkıldım
Bugün yine adet oldum meselatam 4 yıldır hasretle sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum olmuyor.. herkesten herşeyden sıkıldım
![]()
Dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimizden... tam doldum artık...Duayı bırakmayın.13 yıldır tedavi gören bir arkadasi m tedaviyi bıraktılar kadın doğal yolla ikiz sahibi oldu
Amin Allah razı olsun..Rabbim siz ve diger bebek isteyen insanlara saglıklı iyi evlatlar nasip etsin.
Olur Allahın izniyle.en azından suku r ki yuvanızı kurmuşsunuz rabbim insaAllah meyvesinde verirDua etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimizden... tam doldum artık...
Çok şükür. Inşallah anne-baba olmakta nasip olur.. duanızda bana da yer verin..Olur Allahın izniyle.en azından suku r ki yuvanızı kurmuşsunuz rabbim insaAllah meyvesinde verir
Ben de tam umudumu kaybedeceğim zamanda Rabbim bana bir evlat bahşetti. Tüm güzel şeyler sabırdan sonra gelir.Malesef ki bende sıkıldım
![]()
Her aya umutla başlıyorum adet olunca böyle dökülüyorum işte... ilk defa bugün bu kadar çok ağladım... hamile olmadan önce düzensizlik olurmuş diyor herkes 2 aydır düzensiz adetim ama hala yok.. galiba bu ay her zamankinden daha çok umutluydum..Ben de tam umudumu kaybedeceğim zamanda Rabbim bana bir evlat bahşetti. Tüm güzel şeyler sabırdan sonra gelir.
Neler yaşadığımı bi anlatsam günler günler sürer resmen.. En zor anımda dahi Allah için güçlü olmaya çalıştım.
5. Yılımızda kucağıma aldım bebeğimi şimdi 2 yaşında..
Ve her regl oluşumda dünya sanki yıkılmış nefesim kesilmiş gibi hissediyordum. Çok iyi anlıyorum ama geçecek lütfen umutsuz olmayın..
İnsan bir çok negatif sonuç aldı mı umudunu kaybediyor. Bazen gücünün tükendiğini hissediyor.Her aya umutla başlıyorum adet olunca böyle dökülüyorum işte... ilk defa bugün bu kadar çok ağladım... hamile olmadan önce düzensizlik olurmuş diyor herkes 2 aydır düzensiz adetim ama hala yok.. galiba bu ay her zamankinden daha çok umutluydum..
Bu arada Allah evladınıza uzun ömürler versin...
Bende de polikistik over var canım ama sanırım düzeldim çünkü artık yumurtlayabiliyorum... dr laparoskopi istedi ama ben korktum yumurtlıklarımı alırlar diye... dr'un yapamadığını bir köy ebesi yaptı çok gelişme var ama henüz hamilelik yokİnsan bir çok negatif sonuç aldı mı umudunu kaybediyor. Bazen gücünün tükendiğini hissediyor.
Ne için olmuyor sebebi ne peki ?
Mesela bende polikistik over olduğu için olmadı yıllarca.
En son tüp bebek denedik. Yine olmayacağını düşündüm umursamadim ama hamile olduğumu öğrenince anladım ki, gücünün tükendiğini hissettiğin zamanlarda geliyor umutlar..
Şimdi ise kendiliğinden, hiç ihtimal dahi vermezken yine hamile olduğumu öğrendim. En umutsuz üyelerden biriydim burda..
Allah varsa umutta vardır :)
Bebis olunca bu günlerinizi tebessüm ederek hatırlayıp geçmiş mesajlarınıza bakacaksınız.
Ben de derdim ki bir gün bu mesajları okurken bebeğim yanımda olur mu aceba..?
Gerek yok ki operasyona iyi ki yaptırmamışsın..Bende de polikistik over var canım ama sanırım düzeldim çünkü artık yumurtlayabiliyorum... dr laparoskopi istedi ama ben korktum yumurtlıklarımı alırlar diye... dr'un yapamadığını bir köy ebesi yaptı çok gelişme var ama henüz hamilelik yok![]()
Ahh canm ya ben bu polikistik over'ı tam olarak çözemedim:))Gerek yok ki operasyona iyi ki yaptırmamışsın..
Polikistik Over demek yumurtalık kistleri demek ve bu kistler kendini sürekli yeniliyor.
Ultrasonda inci şeklinde sıralanmış kistcikler oluyor yani.
Ve pco demek kısırlık demek değildir, yumurta tembelliği sadece.
Bebek olur ama kiminde hemen oluyor kiminde yıllar sürüyor ben gibi.
Eskiden 3 aydan 3 ayda adet gören kadınlar varmış ve birsuru çocukları var. Onlar bilmiyorlardı pco olduklarını dolayısı ile kafaya da takmıyorlardi :)
Yani kafadan atmakla olduğunu ikinci hamileliğimde onaylamış oldum.
Hiç aklımda yoktu ama korunmadik.
Kaç ayda bir regl oluyorsun peki?
Ben 4 ayda bir regl olurdum evlendikten sonra 3 ayda bazen 2 aya düştü..
Her ay adet oluyorsan zaten yumurtluyorsun demektir.Ahh canm ya ben bu polikistik over'ı tam olarak çözemedim:))
Millet "polikistik over var bende adetlerim 2 ayda bir oluyor" diyor...
Ama ben her ay düzenli olarak oluyorum...
Sadece yılda 1 kere 1 ay gecikir.. bu yıl 2 ay gecikti 1 kere yani...
Onun dışında düzenlidir...
Bide adeti düzenli olanların düzeni bozulur sonra hamile olurmuş öyle diyorlar.. ebede öyle dedi bana... her ay 7 gün süren adetim geçen ay 5 gün geç geldi ve sadece 4 gün sürdü.. bu ayda 6 gün geç geldi...
Hem düzenli adet olup hemde polikistik over olmak nasıl oluyor bilmiyorum...
Bide ovulasyon testleriylede yumurtladığımı anladım...