sil bastan baslamak gerek bazen

argleton

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
826
85
43
36
Tam 90kiloyum. Şaka gibi. Ne giysem olmuyor. Her gün biraz daha fazla cikiyorum tartıda. Herkes bi diyetisyen kesildi başıma. Herkeste bir oneri. Herkes ne kadar da bilmiş. Ne kadar da fit!!!! Bi bende var sorun kilo.... Bende de var o tukenmislik sendromu kimin umrunda. Ben siskoyum bakimsizim cirkinim gozlukluyum depresyondayim. Allahın cezasiyim. Sil baştan da silmek kolay mi hadi sildim diyelim başlangıç ne olacak

Tam 90kiloyum. Şaka gibi. Ne giysem olmuyor. Her gün biraz daha fazla cikiyorum tartıda. Herkes bi diyetisyen kesildi başıma. Herkeste bir oneri. Herkes ne kadar da bilmiş. Ne kadar da fit!!!! Bi bende var sorun kilo.... Bende de var o tukenmislik sendromu kimin umrunda. Ben siskoyum bakimsizim cirkinim gozlukluyum depresyondayim. Allahın cezasiyim. Sil baştan da silmek kolay mi hadi sildim diyelim başlangıç ne olacak

Merhaba

Kişilere kendinle ilgili yorum yapma fırsatını veren sen olursun genelde bu nedenle bu gibi durumları istemiyorsan bulunduğum durumdan memnun olduğunu belirterek konuyla ilgili nasihatlara ihityacın olmaıdğını belirt bir zaman sonra onlar susar zaten canım

Ancak biryerden başlamak istersen burda Cuma günü zayıflama yarışması var takım halinde zayıflayan birçok insan var

Ancak bu takımlarda eleştri öneri vb bir çok sey var yazdığın yazıdan bu gibi durumları kaldırabilirmisin pek bilemedim.

Sana ve senin gibi (bende dahil) insanlara kilo verme konusunda oldukça yardımcı olunuyor.

Seni orda sürekli yönlendiren biri yok ancak takım arkadaşların sana önerilerde bulunuyor ve onlara karşı oluşan o sorumluluk sana bir çok sey yaptırıyor.

Ben 3 ay oldu katılı kilom az olduğu için ve belli bir zaman olduğu için sıkıntı yapmıyorum ve bulunduğum gruptanda memnunum

İLgilenirsne link aşağıda oraya katılarak uygun ir takıma alınacaksındır. Tabiki öncesinde araştırma yapmak sana kalmış

Önemli olan senin istemen ve bir yerden başlama kararı alman umarım azminle başarı elde edersin

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509

Son düzenleme:
Back