merhaba, 5 ay diyet yaptıkdan sonra, diyetime kış boyunca 3 ay ara verdim. nedense bünye kışın yavaşladığındanmı nedir kilo vermem çok yavaşlamıştı. ben de boşuna psikolojik olarak yıpranmamak için 3 ay diyetin kilo koruma safhasını uyguladım. bu esnada kilo almadım ama hala vermem gereken 6 kilo var. yarın tekrar başlıyorum. beraber diyet yapılan bir grup kurmayı düşünüyorsan memnuniyetle katılırım.
merhaba, 5 ay diyet yaptıkdan sonra, diyetime kış boyunca 3 ay ara verdim. nedense bünye kışın yavaşladığındanmı nedir kilo vermem çok yavaşlamıştı. ben de boşuna psikolojik olarak yıpranmamak için 3 ay diyetin kilo koruma safhasını uyguladım. bu esnada kilo almadım ama hala vermem gereken 6 kilo var. yarın tekrar başlıyorum. beraber diyet yapılan bir grup kurmayı düşünüyorsan memnuniyetle katılırım.
üzgünüm günler oldu bilgisayarı açamadım .Ben karbon hidrat diyetini uyguluyorum.1,5 haftada 2 kilo kaybettim.Bu arada doktor kolestrolümün olduğunu söyledi.Çok azda olsa varmış.Şimdi sabahları 45 dk yürüyor 45 dk spor alatlerine takılıyorum.İnanın gitmeden önce tartıldım birde sonra arada 1 kilo oynuyor.Kötü suyu atıp hafifliyorum.Önceleri çok yorulsamda toparlandım .2 kilo verdim 3 kilo vermiş gibi oldum.Önce spor yapın çalışana plates öneririm.Vücudu çok güzel şekillendiriyor.çabayı bırakmadan yaşam şekli haline getirmeli