sil baştan

merhaba cnm :) bugün başlamadım ama bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum bende. dün biraz bozdum aslında o yüzden bende bugün başlamış sayılırım.

merhaba, 5 ay diyet yaptıkdan sonra, diyetime kış boyunca 3 ay ara verdim. nedense bünye kışın yavaşladığındanmı nedir kilo vermem çok yavaşlamıştı. ben de boşuna psikolojik olarak yıpranmamak için 3 ay diyetin kilo koruma safhasını uyguladım. bu esnada kilo almadım ama hala vermem gereken 6 kilo var. yarın tekrar başlıyorum. beraber diyet yapılan bir grup kurmayı düşünüyorsan memnuniyetle katılırım.

üzgünüm günler oldu bilgisayarı açamadım .Ben karbon hidrat diyetini uyguluyorum.1,5 haftada 2 kilo kaybettim.Bu arada doktor kolestrolümün olduğunu söyledi.Çok azda olsa varmış.Şimdi sabahları 45 dk yürüyor 45 dk spor alatlerine takılıyorum.İnanın gitmeden önce tartıldım birde sonra arada 1 kilo oynuyor.Kötü suyu atıp hafifliyorum.Önceleri çok yorulsamda toparlandım .2 kilo verdim 3 kilo vermiş gibi oldum.Önce spor yapın çalışana plates öneririm.Vücudu çok güzel şekillendiriyor.çabayı bırakmadan yaşam şekli haline getirmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…