Silah seslerinden bunalan öğretmen canına kıydı!

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248

Siirt’in Baykan İlçesi’nde öğretmenlik yapan ve Siirt kent merkezindeki polisevinin 4’üncü katındaki bir odada kalan öğretmen Elif İpek Koçtürk, iddiaya göre akşam saatlerinde çıkan çatışma nedeniyle geçirdiği bunalım sonucu, pencereden atlayarak yaşamına son verdi.

Hürriyet'in haberine göre Kayseri nüfusuna kayıtlı olan ancak Muğla’da yaşayan ve Siirt’in Baykan İlçesi’ndeki Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu’nda öğretmenlik yapan Elif İpek Koçtürk, bugün akşam saat 18.30’da kaldığı polisevinin 4’ncü katındaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay yerinde yaşamını yitiren Koçtürk’ün en son 7 Ekim tarihinde yakınları ile twiter ve facebook sosyal paylaşım sayafası üzerinden görüştüğü ve silah sesleri karşısında çok etkilendiğini aktardığı görüldü. İlk kez bu kadar uzun süre silah seslerini duyduğunu yakınlarıyla paylaşan Koçtürk’ün takipçilerine "Allah, polis ve askere yardımcı olsun. En kötüsü yalnızım. Çok korkuyorum" diye yazdığı görülüyor.

keşke kendini öldürceğine memleketine gitseydi, zaten eğitime ara verildi diyebiliyorum

Kizimin sut kardesi ve aileside orada celik kuvvet olarak gorev yapjyor yavrucaklar silah seslerinde nasil korkuyormus
polia lojmanlarindalar rabbim yardimcilari olsum

Bu aksam konustim arkadasimla disari cikma yasagi varmis

haklısın canım o sonradan aklıma geldi, ama yine de intihar etmeye değmezdi, ben ölücem zaten burda diye psikolojisi bozulmuş olmalı, bir de yanlız yaşıyormuş galiba, yanında bi destek, bi komşu falan olsa yine olmazdı belki

Ben internette kızın bir akrabasının profiline baktım ki yazılanlar çok garipti. Daha bir saat önce konuşmuşlar kızla ve gayet inançlı bir insandı imkanı yok intihar etmesinin demişler butun yorumlarında yakınları. Ben de inanmıyorum intihar ettiğine. Eğer etseydi ailesini falan arayıp bir helallik alırdı veya son nefesini vermeden sevdiklerinim sesini duymak isterdi diye düşünüyorum. Ki zaten orda ikamet etmiyormuş ailesi. Çıkıp ailesinin yanına gelebilirken böyle bir şey yapması benim aklıma da yatmamıştı.

korkuyorum dediği için mi o nedenle intihar ettiği düşünülüyor,yoksa bunu yazdığı bir not mu bırakmış.çok saçma geldi bana

Bende haberinden sonra baktim ki kimse inanmiypr intihar ettigine
Eger ole ise cok yazik etmisler daha 91 dogumluymus
eger kendi intihar etmisse gercekten gerwkce degil

Bende ayni sekilde dusunuyorum yeni de evliymis esinin tahinini bekliyorlarmis atamasi oldu diye nasilda sevinmis oysaki of of

Bende ayni sekilde dusunuyorum yeni de evliymis esinin tahinini bekliyorlarmis atamasi oldu diye nasilda sevinmis oysaki of of
Evet böyle bir şeyi yaptığını düşünmüyorum. Ya birileri attı onu ordan ya da odasına girdiler o da atladı zarar vermesinler diye. Yazık oldu çok üzülüyorum Allah bunlara sebep olanların cezalarını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…