Bu aksam konustim arkadasimla disari cikma yasagi varmiskeşke kendini öldürceğine memleketine gitseydi, zaten eğitime ara verildi diyebiliyorum
Bu aksam konustim arkadasimla disari cikma yasagi varmis
olaylar durulmayacak gibi..Bu aksam konustim arkadasimla disari cikma yasagi varmis
Bende haberinden sonra baktim ki kimse inanmiypr intihar ettiginehaklısın canım o sonradan aklıma geldi, ama yine de intihar etmeye değmezdi, ben ölücem zaten burda diye psikolojisi bozulmuş olmalı, bir de yanlız yaşıyormuş galiba, yanında bi destek, bi komşu falan olsa yine olmazdı belki
Bende ayni sekilde dusunuyorum yeni de evliymis esinin tahinini bekliyorlarmis atamasi oldu diye nasilda sevinmis oysaki of ofBen internette kızın bir akrabasının profiline baktım ki yazılanlar çok garipti. Daha bir saat önce konuşmuşlar kızla ve gayet inançlı bir insandı imkanı yok intihar etmesinin demişler butun yorumlarında yakınları. Ben de inanmıyorum intihar ettiğine. Eğer etseydi ailesini falan arayıp bir helallik alırdı veya son nefesini vermeden sevdiklerinim sesini duymak isterdi diye düşünüyorum. Ki zaten orda ikamet etmiyormuş ailesi. Çıkıp ailesinin yanına gelebilirken böyle bir şey yapması benim aklıma da yatmamıştı.
Evet böyle bir şeyi yaptığını düşünmüyorum. Ya birileri attı onu ordan ya da odasına girdiler o da atladı zarar vermesinler diye. Yazık oldu çok üzülüyorum Allah bunlara sebep olanların cezalarını versin inşallah.Bende ayni sekilde dusunuyorum yeni de evliymis esinin tahinini bekliyorlarmis atamasi oldu diye nasilda sevinmis oysaki of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?