Silent_women karmakarışık.

3 yıldan sonra kadro verildiğine emin misiniz? Benim de arkadaşım girecek ve ondan duyduğum kadarı ile 5+3 yıl.

Toplamda 8 sene aynı yerde kalınacakmış. 5 yıldan sonra kadro verilecekmiş, kadro verildikten sonra da 3 yıl daha aynı yerde göreve devam edilecekmiş.

Sorunuza buradan çözüm bulamazsınız. Sizin ne hissettiğiniz ve ne istediğiniz önemli. Mantıken kariyer. Her açıdan. Çocuk olsa çocuğa daha rahat bir hayat sunma imkanı, çocuk olmasa da ayaklarının üstünde durmak ve yine daha rahat bir yaşam demek.

Bence sizde de atanma isteği daha ağır basıyor.
Aynen bunu yazacaktım. Kardeşim sözleşmeli öğretmen,bu sene çok sıkı hazırlandı alan sınavına da girecek. Hayırlısı bakalım. Ama kazanıp atanamazsam doğuda sözleşmeli öğretmenlik yapıp kadroya geçmek için uğraşacağım dedi. 8 yıl aynı yerde kalma şartı varmış. Bu işin aslı astarı nedir,3 yıl mı 8 yıl mı; bilen yazarsa çok sevinirim.

M ManzaramDeniz Bebeği gerçekten istiyorsanız bence sadece atamalar belli olana kadar bir kaç ay erteleyin,bir kaç sene erteleme derim. Biz de 2.bebek için çok ölçüp biçtik aylarca karar veremedik,memurluk için hazırlanıyoruz yalnız bizimki önlisans,sınavımız ekimde. Şuan 3 aylık hamileyim,çok ümidim yok ama atanırsam annemi de benimle ve çocuklarımla gelmeye ikna etmeyi düşünüyorum.Siz de öyle bir durum olabilir mi? O olmazsa 2 yıl izin alırım,sonra kreş düşünürüm yani her türlü çözüm var kafamda.

Son düzenleme:
Sozlesmeliyi getirdiler sonra 3 5 sene sonra sanki kendileri getirmemis gibi sozlesmeliye son veriyoruz diye bize itelediler.Bende ilk sozlesmelilerdenim sukur 1 sene sonra kadroya gectim.

Simdi de 2. Sozlesmeli furyasi.Allah kolaylik versin gidene ama caresizlik iste.

Eşiniz memursa sizin yanınıza gelebilir.Şimdiki evinizide ister kiraya verebilir ister boş tutabilirsiniz.Yaşanılabilecek çok güzel yerler var.Çocuk içinse üzülmeyin 2 yıl ücretsiz izin var sonrasındaysa güzel bir kreş bu kadar dert etmeyin lütfen.Hesapta olan değil nasipte olan başa geliyor.

Bu ülke de okadar çok şey değişiyor ki o sistemde değişir bana kalırsa çünkü senin gibi insan çok herkes mağdur olur bence böyle bir sistemde :/ Henüz daha erken bence bunlar için endişenlenme, sen atan inşallah bir önce emeğinin karşılığını al onun tadını çıkart bir defa canım benım. Tadını çıkartmadan mutsuz ediyorsun kendini yapma böyyle :KK43:
Sagol muge hatunum:)
Hakkimizda herseyin hayirlisi dedigin gibi bi atanalimda

Eşiniz memursa sizin yanınıza gelebilir.Şimdiki evinizide ister kiraya verebilir ister boş tutabilirsiniz.Yaşanılabilecek çok güzel yerler var.Çocuk içinse üzülmeyin 2 yıl ücretsiz izin var sonrasındaysa güzel bir kreş bu kadar dert etmeyin lütfen.Hesapta olan değil nasipte olan başa geliyor.
Ah bu ev benim olabilseydi keske kiradayim:) dedigin gibi nasipten otesi yok

Back
X