Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik zaten kanamayla sonlanıyo. Sıfırlanıyo. Geçen aydan değerin yüksek olamaz ama belki başka Bi değerin yüksek olabilir onlarda yalancı çizgi çıkarabiliyoMrb benim durumumda olan varsa yazarsa cok sevinirim 1 ay once kimyasal hamilelik yasadim hamilelik testleri hep 2 silik cizgi vardi kadin doktoruna gitim ultrasonla bakti hersey yolunda dedi hic bir sorun yokmus.
Adetime daha 10 gun var yine dayanamayip hamilelik testi yaptim ve bu kez daha belirgin bir 2 cizgi var ama daha cok erken oldugu icin pek hamile olduguma inanmak istemiyorum sizce gecen ayin HCG bedenden atilmadi mi? Pek umutlanmak istemiyorum kadin doktoruda pek bisey demiyor malesef !! Bide bu gun cok acik bir pembe bisey vardi toalet kyadinda sunuda atlamadan gecen ay da ayni pembe leke gibi bisey vardi 2 gun sonra adet oldum cok karisik bir durumdayim![]()
Tam 3 kez Kadin doktoruna gitim hic bir sey demiyor hersey yolunda diyor sadece..Kimyasal gebelik zaten kanamayla sonlanıyo. Sıfırlanıyo. Geçen aydan değerin yüksek olamaz ama belki başka Bi değerin yüksek olabilir onlarda yalancı çizgi çıkarabiliyo
Ben de 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim de. Hcg sıfırlanana kadar sürekli kan verip kontrol etmediniz mi ?Tam 3 kez Kadin doktoruna gitim hic bir sey demiyor hersey yolunda diyor sadece..
gecen ay 2 gun adet oldum sadece sidetli kasik agrisiyla normalde adetim 5 gun surer
Doktorda bisey demedikten sonra ...![]()
Kadin doktoru benden hic kan almadi 3 kez kontrole gitmeme ragmen hic duzgun bir kontrol etmedi en son gitigimde sadece idrar testi yaptilar negativ cikmis okadar! Uzerinden 12 gun gecti sanirim dayanamadim yine test yaptim ve sonuc bu resim atim bilmiyorumBen de 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim de. Hcg sıfırlanana kadar sürekli kan verip kontrol etmediniz mi ?
Ay canım ya. Valla benim doktorum kanla kontrol yapalım dedi. Sıfırlanmazsa parça kalmış falan olabilir dedi. Senin doktorun ultrasonla bakmış ama bilmiyorum ki ultrasonla görünür mü ? Ben her 2 günde 1 kan verip baktım hcg ye. Sen de bi kan ver istersenKadin doktoru benden hic kan almadi 3 kez kontrole gitmeme ragmen hic duzgun bir kontrol etmedi en son gitigimde sadece idrar testi yaptilar negativ cikmis okadar! Uzerinden 12 gun gecti sanirim dayanamadim yine test yaptim ve sonuc bu resim atim bilmiyorum
Evt cnm malesef senin HCG kac zaman sonra sifirlandi hatirliyormusun? Bugunlerde ben yine randovu alip giderim inshallahAy canım ya. Valla benim doktorum kanla kontrol yapalım dedi. Sıfırlanmazsa parça kalmış falan olabilir dedi. Senin doktorun ultrasonla bakmış ama bilmiyorum ki ultrasonla görünür mü ? Ben her 2 günde 1 kan verip baktım hcg ye. Sen de bi kan ver istersen
1-1.5 haftada sıfırlanmıştı. 792 ydi yanlış hatırlamıyorsam en yüksek. Bu sonucu aldığımız gün kanamam olmuştu zaten. Sonra düştü. Çabuk düştü benim kiEvt cnm malesef senin HCG kac zaman sonra sifirlandi hatirliyormusun? Bugunlerde ben yine randovu alip giderim inshallah
Hayirlisi olsun cnm Inshallah HamilesindirKızlar benim gebelik testine de bakarmışsınız arkadaşım hayırlı olsun şimdiden
Ben 5 düsük yaptım çatlatma iğnesinin 15 günü bugün
Inshallah teste cikan gecen ayin HCG degildir bendede hayirlisi olsun1-1.5 haftada sıfırlanmıştı. 792 ydi yanlış hatırlamıyorsam en yüksek. Bu sonucu aldığımız gün kanamam olmuştu zaten. Sonra düştü. Çabuk düştü benim ki
Merhaba cnm 2 gündür şiddetli ağız kuruması bel ağrısı kaşık arısı cnm Teste bişey göruyormusun sence 5 düsük yaptım ben bakarmısın rica etsemHayirlisi olsun cnm Inshallah Hamilesindir
Cnm belirtiler varmi? Adetine nekadar var?
Evt cnm 4 resimde goruyorum baya bir silik ama var hayirlisi inshallah guzel haber alirsinMerhaba cnm 2 gündür şiddetli ağız kuruması bel ağrısı kaşık arısı cnm Teste bişey göruyormusun sence 5 düsük yaptım ben bakarmısın rica etsem![]()
İgne etkisini sayarsam dün olmam lazım ama 20 sinde adetim normaldeEvt cnm 4 resimde goruyorum baya bir silik ama var hayirlisi inshallah guzel haber alirsinadetine nekadar var cnm?
Guzel haberlerni bekliyorum cnmİgne etkisini sayarsam dün olmam lazım ama 20 sinde adetim normalde
Amin cnm yarın koşa koşa hastaneye gidicemGuzel haberlerni bekliyorum cnmrabbim gonlunce versin
![]()
Hayırlısıııııı olsunnnnnn bende az önce testimi paylaştım seninkini görebiliyorum cnm çok sevindimHerkese merhaba bende yeni üye oldum size bir sorum olacak adetime 3 gün var dayanamadim ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi yani çok zor görünüyor yada ben mi görmek istiyorum.bir bakar mısınız benden başka gören olur mu acabaEki Görüntüle 2663045
Ewet cnm sağlıkla al kucağına benim teste de sen bakarmısın rica etsemGerçekten mi çok sevindim