Silik 2 cizgi hamilelik test

Hayırlısıııııı olsunnnnnn bende az önce testimi paylaştım seninkini görebiliyorum cnm çok sevindim 😍🤲🏽
Cuma testi tekrarlayacam tabi o güne kadar adet olmazsam ama bu ay göğüslerim çok ağrıdı ve sisti normalde adetim sessiz sedasız gelir ama bu ay değişik oldu bugün kasiklarim çok ağrıdı sanki adet olmuşum gibi bakalım hayırlısı insallah bebis haberimi buraya yazarım

Cuma testi tekrarlayacam tabi o güne kadar adet olmazsam ama bu ay göğüslerim çok ağrıdı ve sisti normalde adetim sessiz sedasız gelir ama bu ay değişik oldu bugün kasiklarim çok ağrıdı sanki adet olmuşum gibi bakalım hayırlısı insallah bebis haberimi buraya yazarım
İnşallah cnm bende tekrarlıycam 😍🤲🏽

Kızlar benim gebelik testine de bakarmışsınız arkadaşım hayırlı olsun şimdiden 😍
Ben 5 düsük yaptım çatlatma iğnesinin 15 günü bugün
Ben çizgi görmedim testinizde hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

Herkese merhaba bende yeni üye oldum size bir sorum olacak adetime 3 gün var dayanamadim ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi yani çok zor görünüyor yada ben mi görmek istiyorum.bir bakar mısınız benden başka gören olur mu acabaEki Görüntüle 2663045
Adetiniz gecikmeden test yapmayın gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir hayırlısı olsun inşaallah.

Adetiniz gecikmeden test yapmayın gördüğünüz kuruma çizgisi olabilir hayırlısı olsun inşaallah.
Siz çizgiyi görüyormusunuz.kuruma çizgisi değil çünkü ilk dakikalarda çıktı aslında doğru söylüyorsunuz gecikme olmadan yapmak doğru değil ama merak işte dayanamadım

Herkese merhaba bende yeni üye oldum size bir sorum olacak adetime 3 gün var dayanamadim ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi hayalet gibi yani çok zor görünüyor yada ben mi görmek istiyorum.bir bakar mısınız benden başka gören olur mu acabaEki Görüntüle 2663045
Mrb cnm evt bende goruyorum 2 bir cizgi var
Adetini bekle gecikirse bir daha yap doktorada gorun hayirlisi cnm inshallah var dir ❤️

Siz çizgiyi görüyormusunuz.kuruma çizgisi değil çünkü ilk dakikalarda çıktı aslında doğru söylüyorsunuz gecikme olmadan yapmak doğru değil ama merak işte dayanamadım
Adet gecikmeden yapılan çoğu testler yanıltıyor ben yaşamadım ama buradaki çoğu kişi yaşıyor bunu ben bu 3. Gebeliğim ve hepsinde adetim gecikmeden ne belirtim olursa olsun gebeliğe yormadım.

Eklentiler

• 95508395-8829-4C3E-9B48-71DA1A3EC122.webp
    95508395-8829-4C3E-9B48-71DA1A3EC122.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 59D2E824-8069-4B26-B49F-B73BF17060A6.webp
    59D2E824-8069-4B26-B49F-B73BF17060A6.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 45
Evet cnm idrarl ben yaptım kan negatif evet 0 çıktı yani doktorum aradı pazartesi bana gel tekrar beta bakıcam dedi ama düsük ilacını Bırakma dedi 😒 doktorun ümidi var heralde 😁

Merhaba , benimde adetim gecikti bugün 4. Gün . Test yaptım silik ikinci çizgi çıktı . Sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• 085E2711-6D55-4874-A556-6E94A34F3ADA.webp
    085E2711-6D55-4874-A556-6E94A34F3ADA.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba , benimde adetim gecikti bugün 4. Gün . Test yaptım silik ikinci çizgi çıktı . Sizce hamile miyim ?
Mrb cnm adet oldun mu yoksa daha olmadin?
2 cizgi bence hamilelik var ama sen 2 gun arayla test yap bak 2 cizgi dha belirgin oluyorsa kesin hamilesin dir ben yarin adet olmam lazim normalde bugun test yaptim hamile gosterdi bakalim 🤗🤗 inshalah seninde gonlunce olur ❤

Back
X