Silik bile değil...

Crescent-hll

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
217
71
18
44
:KK43:Adete üç gün var idrar testim silik bile değil kasıklarımda ağrı var acaba olmadı mı bu ay adet mi olacağım

:KK43:Adete üç gün var idrar testim silik bile değil kasıklarımda ağrı var acaba olmadı mı bu ay adet mi olacağım
benimde 3 gun var belim ve kasim agrim var bide saridan ara ara kahveye donen akintim var bende bu ay olmadi galiba diye dusunuyorum

ay insallah cnm oyle cikarsa dile bendrn ne dilersen :)ben test falan yapmadim daha esimle iliskiden sonrada kahve lekeler geliyor ama biraz ilhitapta olabilir diye dusunuyorum
o yorumunu okumuştum ekim ayını bekleyenler sayfasında ona istinaden düşündüm.
sağlıklı bir bebeğin olsun gerisi boş..

Canım şöyle bende adet günümden önce aynı adet olacakmışım gibi ağrılar yaşamıştım. Hatta 5 gün önce sonuç çıkan erken gebelik testi yaptım negatif sonuç çıkınca tamam hamile değilim kesin dedim. Ama adetimi 3 gün geçinde bi test yapım dedim. Ve pozitif çıktı. Hamileymişim. Yani şuan anlayamazsın. Hiç belirti vermiyor valla.

Canım şöyle bende adet günümden önce aynı adet olacakmışım gibi ağrılar yaşamıştım. Hatta 5 gün önce sonuç çıkan erken gebelik testi yaptım negatif sonuç çıkınca tamam hamile değilim kesin dedim. Ama adetimi 3 gün geçinde bi test yapım dedim. Ve pozitif çıktı. Hamileymişim. Yani şuan anlayamazsın. Hiç belirti vermiyor valla.
Çok sağol şu an o kadar mutsuzum ki keşke olsa yoksa bu gerginlikle hep olumsuz sonuçlanacak

İnşallah böyle okurken bile ağlamak istiyorum gerçekten öğrensem kim bilir nasıl bir mutluluk allah razı olsun
Merhaba uzun zaman olmuş ama durumunu merak ettim şuan senin o zamanki durumunla aynıyım 3 gün var bat a gebelik testi negatif dediğin gibi silik bile değil, kan vermektende yoruldum :KK43:

Son düzenleme:
Back
X