- 9 Mart 2019
- 203
- 54
- 48
- Konu Sahibi Masal230618
-
Testin fotoğrafını paylassaydiniz daha açıklayıcı yorum yapılabilir. Fazla idrardan da bu durumu yaşamış olabilirsiniz ama başta silik çizgi çıktı ise hamile olma ihtimaliniz yüksektir . Bence yeniden bir test yapınKizlar berhaba ben yeni katildim araniza 2 gun once idrar testi yaptim ve testim cok silikti ama 4 saat sonra silik cikan yer kirmizi olmus ama dagilmisti bozuk gibiydi 5tane test daha yapmistim bundan once ve hicbirinde bole olmamisti hepside ayni markaydi ve bugun baska marka testle yaptim birsey cikmadi ama adedim gecikti ve kasik arilarim var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yasayan varmi ?
Ilk 10 dk içinde silik de olsa t belirdi ise büyük ihtimalle hamilesiniz. Durdukça dağılır o normaldir.Ne kadar gecikti?Kizlar berhaba ben yeni katildim araniza 2 gun once idrar testi yaptim ve testim cok silikti ama 4 saat sonra silik cikan yer kirmizi olmus ama dagilmisti bozuk gibiydi 5tane test daha yapmistim bundan once ve hicbirinde bole olmamisti hepside ayni markaydi ve bugun baska marka testle yaptim birsey cikmadi ama adedim gecikti ve kasik arilarim var sizce hamile olabilirmiyim bu durumu yasayan varmi ?
Bu gunle birlikte 3 gun gecikti normalde duzensizim amaIlk 10 dk içinde silik de olsa t belirdi ise büyük ihtimalle hamilesiniz. Durdukça dağılır o normaldir.Ne kadar gecikti?
Ama bu gunde test yaptim cikmadi birweyBu gunle birlikte 3 gun gecikti normalde duzensizim ama
Kaç gün oldu adet olalı? Olmadı direk kan ver gecikti de. Kafan rahat eder canim.Bu gunle birlikte 3 gun gecikti normalde duzensizim ama
Bugunle birlikte 3 gun geciktiKaç gün oldu adet olalı? Olmadı direk kan ver gecikti de. Kafan rahat eder canim.
Gecen ayin 7 sinde olmustum normalde cok duzensizimdir cok test yaptim ama ilk dea bole gordum ve kasiklarimda agrilarjm var bilmiyorum insallah hamileyimdirBugunle birlikte 3 gun gecikti
Gecikme degil demek istedigim ilk adet döngünün kacinci günündesin demek istedim. Ona göre yorum yapacagim. Geç döllenme olabilir.Bugunle birlikte 3 gun gecikti
O zaman tam da gecikme sayılmaz . Subat 28 cekti malum en az 4 gün bekle test icin . Döngün uzun ve düzensiz olabilir diye diyorum. Benim de düzensiz 34. Gün silik çikti testte.Gecen ayin 7 sinde olmustum normalde cok duzensizimdir cok test yaptim ama ilk dea bole gordum ve kasiklarimda agrilarjm var bilmiyorum insallah hamileyimdir
24 duncu gunundeyimO zaman tam da gecikme sayılmaz . Subat 28 cekti malum en az 4 gün bekle test icin .
Gecen ayin 7 si nasil oluyor o zaman24 duncu gunundeyim
24 duncu gunundeyim
Ama ilk testimde silik cikti ve 4 saat sonra dagilmisti ve bu gun yaptigimda hicbirsey cikmadi sadece ilk yaptigim teste hamilelik belirtisi olabilirmi eger varsa ikinci teste neden bisey cikmadi olabilirmi bole bisiy24 duncu gunundeyim
Gecen ayin 7 si nasil oluyor o zaman
Kızlar bakar mısınız 2. Çizgi c bin yanında çıktı benim gibi olan var mı adetim bugün 5. Gün gecikti şu an da da kahverengi lekelenmem oluyor
Canım hastaneye gitsenw bu kadar uğraşcağına ayrıca sonucun ne olfuKızlar bakar mısınız 2. Çizgi c bin yanında çıktı benim gibi olan var mı adetim bugün 5. Gün gecikti şu an da da kahverengi lekelenmem oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?