Silik cikan gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EEA22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EEA22

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
12
8
6
34
Kızlar sizce gebelik var mı 1 yılda iki kez düşük yaptım kan pihtilasmasi olduğu için dedi doktor tekrar hamile kalınca hemen gel iğneye başlıcaz dedi acaba hamile miyim ona göre doktora gidicem gerçi ptesi kan testi yaptırırım ama içim içimi yiyiyo suan

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-09-00-10-22.webp
    Screenshot_2016-10-09-00-10-22.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 376
Kızlar sizce gebelik var mı 1 yılda iki kez düşük yaptım kan pihtilasmasi olduğu için dedi doktor tekrar hamile kalınca hemen gel iğneye başlıcaz dedi acaba hamile miyim ona göre doktora gidicem gerçi ptesi kan testi yaptırırım ama içim içimi yiyiyo suan

Ben gördüm çizgiyi. Bence hamilesiniz. Adet tarihiniz geçti mi?

Canım test bozuk veya fazla idrar damlatmışsın. Testi tekrarlamanda fayda var. Inşallah rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.

Resmi büyümeden farkettim ikinci cizgiyi.İnşallah hamilesin canm,kan testi yaptır..

Canım test bozuk veya fazla idrar damlatmışsın. Testi tekrarlamanda fayda var. Inşallah rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.
Şuan ben de testten emin olamadım o yüzden tekrarlarım zaten Rabbim hayırlısını versin insallh 2 kez yaşadim ama sonu gelmedi kısmet

Şuan ben de testten emin olamadım o yüzden tekrarlarım zaten Rabbim hayırlısını versin insallh 2 kez yaşadim ama sonu gelmedi kısmet

Iyi tarafından bak, cok şükür hamile kalabiliyorsun canım ve pihtilasmanin da çaresi var :)

Inşallah Rabbim ailesine ve vatanına hayırlı olacak evlatlar nasip etsin.

Bende var gibi gördüm 2.çizgiyi allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin...

Iyi tarafından bak, cok şükür hamile kalabiliyorsun canım ve pihtilasmanin da çaresi var :)

Inşallah Rabbim ailesine ve vatanına hayırlı olacak evlatlar nasip etsin.
Çok sagol canm iyi dileklerin için. İsteyen herkese hayirli zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

C
M bende ayni aeyi yasadim 1 yilda 2 kez kan pihtilasmasindan kaybettim...suan bugün sabah al bi test markasi ile cok hafif 2.cizgi vardi ...hamile olmam mucize olur doktorlar bu ay olmaz dedi çünkü...bende igne kullanacam

Kızlar merhaba benim de adetine iki gün kaldı dün test yaptım ikinci çizgi silik pembe cıktı hatta testi 4 kere yaptım sonuç aynı sizce gebelik var mi yoksa ben mi abartıyorum

Eklentiler

• IMG-20171017-WA0010.webp
    IMG-20171017-WA0010.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba benim de adetine iki gün kaldı dün test yaptım ikinci çizgi silik pembe cıktı hatta testi 4 kere yaptım sonuç aynı sizce gebelik var mi yoksa ben mi abartıyorum
bence var canım bende gördüm çizgiyi kan testi yaptırırsan daha kesin olur

bence var canım bende gördüm çizgiyi kan testi yaptırırsan daha kesin olur

Aslında çizgi burda görünenden daha belirgin ve bir teste de inanmadım salı gün 3 tane dün sabah bir tane bu sabah da bir tane yaptım sonuçlar hep aynı

Aslında çizgi burda görünenden daha belirgin ve bir teste de inanmadım salı gün 3 tane dün sabah bir tane bu sabah da bir tane yaptım sonuçlar hep aynı
kan tahlili yaptırırsanız daha kesin sonuç elde edersiniz ama bence bebiş var Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :dua:

Back
X