Gebeliğe Hazırlık Silik çıkan testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

malugana12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
6
0
1
31
Herkese merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Ben adetime 8 gün kala beta yaptırdım negatif çıktı. Belirtiler arttıkça erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi 3 gün kala tekrar yaptım tekrar silik çizgi bugün 2 gün var çizgi çıkmadı bende testin içini açtım böyle bir şey gördüm neden sizce

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 273
Ben adetime 8 gün kala beta yaptırdım negatif çıktı. Belirtiler arttıkça erken gebelik testi yaptım 4 gün kala silik çizgi 3 gün kala tekrar yaptım tekrar silik çizgi bugün 2 gün var çizgi çıkmadı bende testin içini açtım böyle bir şey gördüm neden sizce
Emin olmak için kan ver bence

Gebelik testinde silik çıksa bile hamilelik olur diye biliyorum ama sonradan neden çizgi çıkmadı anlamadım bende

Ben de 8 gün kala başka sebepten beta baktırdım 0.1 di. Adete 5 kala bundan çok daha silik çizgiyi gördüm her gün takip ettim. Her gün bir tık daha koyulaştı. Şuan hamileyim şükür. İki kere beta baktırdım şuan 120 ama ilk baktırdığımda çizgi senin ki gibiydi ve 41 çıkmıştı. Hakkında hayırlısı olsun.

Ben de 8 gün kala başka sebepten beta baktırdım 0.1 di. Adete 5 kala bundan çok daha silik çizgiyi gördüm her gün takip ettim. Her gün bir tık daha koyulaştı. Şuan hamileyim şükür. İki kere beta baktırdım şuan 120 ama ilk baktırdığımda çizgi senin ki gibiydi ve 41 çıkmıştı. Hakkında hayırlısı olsun.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıcakla gelsin minnak. Teşekkür ederim inşallah benimde pazartesi belli olur🙏

Peki bibelirtiniz var mi yerleşme kanaması ve akıntı geliyor mu kimilerinde biyle seyler oluyormus siz ne ne durumdasınız

Cokk teşekkür ederim canım ben çizgiyi net olarak görüyorum fotoda pek belli değil ama bu testlere ne kadar güven olur bilmiyorum 2 yıldır bekliyorum inşallahh hamileyimdir🙏
Canım yaptığın kaset test ve fotoğrafta direkt belli oluyor ben erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testlerine güven olmuyor normal de ama çok şükür bende yanılma payı olmadı 8+2 hamileyim şuan. İnşallah senin de bebişin seninledir ♥️

Canım yaptığın kaset test ve fotoğrafta direkt belli oluyor ben erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testlerine güven olmuyor normal de ama çok şükür bende yanılma payı olmadı 8+2 hamileyim şuan. İnşallah senin de bebişin seninledir ♥️
Evet canım bu kaset test çok teşekkür ederim insallahhhh😊❤️

Evet canım bu kaset test çok teşekkür ederim insallahhhh😊❤️
IMG_20210717_114808.webp

Hatta benim ilk saniyeler de böyle çıkmıştı gözlerime inanamamıştım çünkü seninkinden bile daha silik bir de erken gebelik testi yani senin kaset test inşallah hayırlı haberlerini alırım canım mutlaka haber ver bana da

Back
X