Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 2904531
Hatta benim ilk saniyeler de böyle çıkmıştı gözlerime inanamamıştım çünkü seninkinden bile daha silik bir de erken gebelik testi yani senin kaset test inşallah hayırlı haberlerini alırım canım mutlaka haber ver bana da
Eki Görüntüle 2904531
Hatta benim ilk saniyeler de böyle çıkmıştı gözlerime inanamamıştım çünkü seninkinden bile daha silik bir de erken gebelik testi yani senin kaset test inşallah hayırlı haberlerini alırım canım mutlaka haber ver bana da
Geçen ay regl oldum hemde tam günümde. Bu ay hamile kaldım çok şükür üç gün erken öğrendim en en kesin belirtim çok sık idrara çıkmak bir anda sıcak basması oldu 5. haftadayım şu an bulantım yok idrar şikayeti devam ediyor üstüne Kaşık ağrıları eklendi belki aynı belirtileri gösteren vardır diye yazim dedim