• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi adete 3 gun kaldı

liriks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
29
2
1
28
Kızlar adete 3 gün kadı en üstteki 4gün önce yaptıgım test en alttaki dün gece yaptıgım test dün yaptıgım testte silik çizgi 10dk içinde gölgelenip belirmeye başladı ilk pembelik vardı amasonradan kurudukca bembelik gitti sizce varmıdır gebelik sağ kasıkdada damr çekilmesine benzer bi ağrı var
IMG_9461.webp

normalde hiç yorum yapmam okur geçerim ama en sondaki testte gördüm ben çizgiyi ama bi erken gebelik testi alma şansınız varsa tekrarlayın daha net olması adına. Umarım bebeğiniz sizinledir❤️

Canım silik şekilde ama gözüküyor bir de kaset test erken gebelik testi de değil. Bence sabah ilk idrarla erken gebelik testi dene ya da direkt kan vermeye git 🙏🏻 inşallah güzel haberler alırsın

Canım silik şekilde ama gözüküyor bir de kaset test erken gebelik testi de değil. Bence sabah ilk idrarla erken gebelik testi dene ya da direkt kan vermeye git 🙏🏻 inşallah güzel haberler alırsın
Teşekkürler 🥰❤️
normalde hiç yorum yapmam okur geçerim ama en sondaki testte gördüm ben çizgiyi ama bi erken gebelik testi alma şansınız varsa tekrarlayın daha net olması adına. Umarım bebeğiniz sizinledir❤️
Bunuda şimdi yaptım sence varmıdır ya

Eklentiler

• IMG_9469.webp
    IMG_9469.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 0
Back
X