Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eklerken kalite düşüyor çıkmamış netmerhaba fotoğrafta görünmüyor sanki tek çizgi gibi
Eklerken kalite düşüyor çıkmamış netGöremedim ben de
fotoğrafta çıkmıyorsa kuruma çizgisidirEklerken kalite düşüyor çıkmamış net![]()
Eklerken kalite düşüyor çıkmamış net![]()
Neyse bakalım sağlık olsunfotoğrafta çıkmıyorsa kuruma çizgisidir
Reglm gecikirse tekrarlayacağımÇok ince bir çizgi var ama 2 gün sonra tekrar et
Çok ince bir çizgi var canım ben gördüm markasınne testinKızlar sizce bu hamilelik mi? Reglme 1 gün var
Bende gördüm markası ne testinEklerken kalite düşüyor çıkmamış net![]()
PredictorBende gördüm markası ne testin
Bu markaya güveniyorum ama çizgi fazla silik ben de emin olamadım o yüzden, ilk gebeliğimi de silik çizgiyle öğrenmiştim ama 6 haftalıkken maalesef düşük yaptım 29 mayısta, inşallah tekrar olur bekliyoruzÜzmek istemem ama erken gebelik testlerinin hiç birine güvenmeyin çok kırmızı bir çizgi görmediğiniz takdirde asla inanmayın
PredictorÇok ince bir çizgi var canım ben gördüm markasınne testin
2 güne tekrarla canım yada direk kan ver geç döllenme de olabilirPredictor![]()
İlk hamileliğimde 22.2yle öğrendim adet günümde silik çizgiyle kan vermeye gidip, biraz bekliyim süreç çok yoruyor yoksa… düşük olmuştu bizim 6.haftada bu 29 mayısta2 güne tekrarla canım yada direk kan ver geç döllenme de olabilir
Üzüldüm canım geçmiş olsun inşallah vardır ya tutunmuştur allahın izniyleİlk hamileliğimde 22.2yle öğrendim adet günümde silik çizgiyle kan vermeye gidip, biraz bekliyim süreç çok yoruyor yoksa… düşük olmuştu bizim 6.haftada bu 29 mayısta
Çizgiyi gördüm yanlış gormediysem silik pembe çizgi var gibiEklerken kalite düşüyor çıkmamış net![]()
İnşallah hamilesindirBu markaya güveniyorum ama çizgi fazla silik ben de emin olamadım o yüzden, ilk gebeliğimi de silik çizgiyle öğrenmiştim ama 6 haftalıkken maalesef düşük yaptım 29 mayısta, inşallah tekrar olur bekliyoruz![]()