Mergaba hanimlar benim sprail var ve adetim 7 gun gecikti hstaneye gitigimde yerinde sprail ve doktor yerinde bile olsa gebelik olmuycagi anlamina gelmiyor defi bugun kan verdim ama teste yaptim bsy yoktur degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla damlatim galiba inşallah kurumadirÇok mu idrar damlattınız anlayamadım test bi garip gözüküyor ama sadece ilk fotoğrafta silik bir çizgi var o da kuruma gibi duruyor emin değilim
Konu sahibinin yüreğine inecekBenim kuzenimin eşi 2 ay önce ikizlere hamile kaldı spirali olmasına rağmen.
Ay korktum bian ama sprail yerinde be olmaz deyinBenim kuzenimin eşi 2 ay önce ikizlere hamile kaldı spirali olmasına rağmen.
Bu test bozuk gibi tekrarlayınMergaba hanimlar benim sprail var ve adetim 7 gun gecikti hstaneye gitigimde yerinde sprail ve doktor yerinde bile olsa gebelik olmuycagi anlamina gelmiyor defi bugun kan verdim ama teste yaptim bsy yoktur degilmi
Eki Görüntüle 3461687 Eki Görüntüle 3461688
Yarın tekrar deneyim teşekkür ederimBu test bozuk gibi tekrarlayın
Teyzemin de yüreğine indi valla 3.ve 4. torun geliyor diye (torunlara kendisi bakıyor daKonu sahibinin yüreğine inecek![]()
Allah gönlünüze göre versin ne diyim :)Ay korktum bian ama sprail yerinde be olmaz deyinmorele ihtiyaçim var
![]()
Valla benim hamileligim zulum gibi geciyor 2 tane oglum var biri 2 biri 11 aylik ikisindede yemek yiyemiyordum ve gece gunduz kusuyordumTeyzemin de yüreğine indi valla 3.ve 4. torun geliyor diye (torunlara kendisi bakıyor da)
Kuzenden daha çok teyzenin gözü korkmuş deseneTeyzemin de yüreğine indi valla 3.ve 4. torun geliyor diye (torunlara kendisi bakıyor da)
Gördüm ben de kaç dk da çıktı
İki dk sonra çıktıysa pozitif olabilir bence yapınErken gebelik testi yapayım mııı