Silik çizgi çıkanlar 😑 (lütfen yorum yapın)

Bebisicin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
29
11
8
27
Hanımlar merhaba ben 11 aylık evliyim evlendiğimden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz bebek istediğimiz için hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyordu geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetim 5 gün gecikti dun test yaptim cok silik bir cizgi çıktı bugun tekrar yaptim orta silik cikti fotograf koyuyorum bakin lutfen hafta sonu oldugu icin kan testi de veremedim sizce pozitif olur mu yorum yapar misiniz

Hayirli olsun saglikla alirsin kucagina insallah ama 3 haftalik yada 2 haftalik hamilesin iki gebeligimdede boyleydi

Adetine göre değil şuan geç dollenme olmuş cnm inşallah sağlıkla devam eder

Adetine göre değil şuan geç dollenme olmuş cnm inşallah sağlıkla devam eder

Yaaa insallahh biliyorum sacma ama insanlardan bunu duymak beni mutlu ediyor sizce hamile miyim

Bisey sorabilirmiyim?
Benim adetime 2 gun var aklim çok dolanıyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi

Aklım dolanıyor nasıl oluyor valla belirti olarak yorum yapamicam bu insandan insana değişir ilk hamileligimde hissetmiştim hamile kaldığımi 6 gün önce öğrenmiştim bundada rüyamda gördüm yine adetten 6 gün önce ogrendim belirti olarak sadece yumurtlamadan sonra dollenme zamanı çok brl ağrım olmuştu ordan anlıyorum adete yakın zaten normal adet ağrıları çektim

Bende adet agrisi cekiyorum bu normal mi

Hayırlı olsun tbi dr a gidin test yaptırın ama genesiniz zaten üzerinde de yazıyor silik te çıksa gebedir diye

Benim sadece belim agiryo bide akintim cok

Benimde bi belirtim yok mide bulantisi bas donmesi falan sadece bacaklarim cok agriyor ve akintim cok fazla bi de bir hafta oncesinde yanma oluyordu
Benim belim bacağım ama aşırı derece baş dönmem var adetime 2 gün var inşallah bu sefer olmuştur rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…