- 2 Ocak 2020
- 26
- 18
- 88
- 26
Amin canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebbişinizbence alışın hamilesiniz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebbişinizbence alışın hamilesiniz
![]()
Çok teşekkür ederimÇok sevindim sizin adiniza![]()
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına inşallah 4 haftalıkmış 268 beta değerimHayirli olsun cnm benim kac haftaliksin beta kac cikti
Masallah degerlerinizi takip edin dedilermi 2 gunde bir kan veriyorlarmisdegerler duzgun yukselirmi diyeÇok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başına inşallah 4 haftalıkmış 268 beta değerim
Doktorumla detaylı konuşamadım yarın konuşacağız haber veririm size de. Araya aldılar beni sekreteriyle görüştüm randevu olmayınca keseyi göremedi sadece çok yeni gözükmez ama belli olmaz bir şansımızı deneyelim dedi gözükmedi 6 7 haftalıkken gözükür dediMasallah degerlerinizi takip edin dedilermi 2 gunde bir kan veriyorlarmisdegerler duzgun yukselirmi diye
Hayrlisiyla cnm guzel haberlerini bekliyorumDoktorumla detaylı konuşamadım yarın konuşacağız haber veririm size de. Araya aldılar beni sekreteriyle görüştüm randevu olmayınca keseyi göremedi sadece çok yeni gözükmez ama belli olmaz bir şansımızı deneyelim dedi gözükmedi 6 7 haftalıkken gözükür dedi
Ayy inşallah canım sonucunu çok merak ettim isteyen herkese nasip olsun inşallah gerçekten çok farklı bir duyguymuş derlerdi de inanmazdımAyni zamanda test yapmisiz
benim de dun pozitif cikti bugunku test asiri belirgin. Sabah kan verdim sonuc yarin cikacak.
Allah ins saglikli bebeklerimize saglikla huzurla kavusmamizi nasip etsin![]()
Canım doktorla görüştüm değeriniz bir tık düşük ama progesteron değeriniz gayet yüksek yeni bir hamilelik olduğu için beta değeriniz de normal kabul edilecek seviyede görünen o ki sağlıklı bir hamilelik yaşıyorsunuz cuma günü tekrar kan vereceğim ardından randevu oluşturacaklar keseyi görmek içinHayrlisiyla cnm guzel haberlerini bekliyorum
Masallah rabbim tum bebislerimize saglikli bir surec nasip etsin tabi bizede kolay bir gebelikCanım doktorla görüştüm değeriniz bir tık düşük ama progesteron değeriniz gayet yüksek yeni bir hamilelik olduğu için beta değeriniz de normal kabul edilecek seviyede görünen o ki sağlıklı bir hamilelik yaşıyorsunuz cuma günü tekrar kan vereceğim ardından randevu oluşturacaklar keseyi görmek için![]()
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları :)Masallah rabbim tum bebislerimize saglikli bir surec nasip etsin tabi bizede kolay bir gebelik
Amin insallahAmin canım inşallah çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları :)
Canim 280 cikti hcg !!Ayy inşallah canım sonucunu çok merak ettim isteyen herkese nasip olsun inşallah gerçekten çok farklı bir duyguymuş derlerdi de inanmazdım![]()
Canım benim de pazartesi 269 çıktı progesteronum 15.5 çıktığı için sağlıklı gözüküyor dedi doktor daha çok yeni bir gebelik normal ama yine de cuma tekrar değerine bakalım ona görede kese için gün alalım diyince rahatladım bence sizinde gayet güzel bir değer hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahCanim 280 cikti hcg !!lutfen yorum yapin ilk beta icin iyi mi 4+2 im
Hayırlı olsun canımm ne kadardır deniyordunuzCanım benim de pazartesi 269 çıktı progesteronum 15.5 çıktığı için sağlıklı gözüküyor dedi doktor daha çok yeni bir gebelik normal ama yine de cuma tekrar değerine bakalım ona görede kese için gün alalım diyince rahatladım bence sizinde gayet güzel bir değer hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah![]()
Canım çok teşekkür ederim ben 3 senedir deniyorum ama 3 senedir eşim yanımda yok gibi askeri personel sürekli yurtdışındaydı toplam 6 ay bir arada kalabilmişizdir toplamdaHayırlı olsun canımm ne kadardır deniyordunuz