- 10 Şubat 2020
- 5.338
- 7.111
- 198
O zaman vardır. Kan verin.Reglim 2 gün geçti ya testte predictor earlyinşallah vardır ya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman vardır. Kan verin.Reglim 2 gün geçti ya testte predictor earlyinşallah vardır ya
![]()
Bende gördüm sanki inşallah vardır eğer çok erken yaptıysan varda yok gibi çizgiler çıkabilirSanki silik çizgi var gibi sizce olabilir mi? Daha önce bu testi kullanmıştım ama hiçbir şekilde silik çizgi bile çıkmamıştı. Yoksa ben hayal mi görüyorum böyle bir çizgi yok mu? Bir de böyle silik çizgi olması yine de negatif sayılır mı? Lütfen beni bir aydınlatın![]()
Evet ya benim de öyleydi dümdüz negatif çıktı asla sonradan çizgi bile oluşmadı , şimdi bir test daha aldım tekrar yapacağım yine ufak bir şey görünürse kana gideceğimBu marka ,yaniltmiyor daha önceki aylar da yaptığımda tertemiz negatif ti kuruma çizgisi bile olmuyordu bu ay bende yaptım pozitif çıktı gidip kan verdim beta 30.7 di![]()
Âmin inşallah vardır ben hayatta dayanamam şimdi bir test daha yapıp kana giderimBende gördüm sanki inşallah vardır eğer çok erken yaptıysan varda yok gibi çizgiler çıkabilir![]()
Hayırlısı olsun bakalım ayy çok heyecanlı ,ben hamiş olduğum halde sürekli test yapıyorum o kırmızı çizgi bağımlılık yapıyor sjshsgssEvet ya benim de öyleydi dümdüz negatif çıktı asla sonradan çizgi bile oluşmadı , şimdi bir test daha aldım tekrar yapacağım yine ufak bir şey görünürse kana gideceğim
Of evet ya hele o ilk görüş heyecanını düşünemiyorumHayırlısı olsun bakalım ayy çok heyecanlı ,ben hamiş olduğum halde sürekli test yapıyorum o kırmızı çizgi bağımlılık yapıyor sjshsgss![]()
VericemmmHadi hayırlısı haber verin :))
Hafiften var gibi ama regle daha çok var 2,3 gün sonra tekrarlayin varsa daha net cikarSlm kizlar bende bugün sabah erken gebelik testi yaptım ama sanki çok silik çıktı yada ben mi öyle görüyorum adetime 7 gün var ve kasıklarımda ara ara ağrım oluyor bel ağrım aşırı derece
Bence adet geçmediyse bekle hayal kırıklığı olmasın diye söylüyorumÂmin inşallah vardır ben hayatta dayanamam şimdi bir test daha yapıp kana giderim![]()
Sanki silik bir çizgi var gibi kan verdiniz miiSlm kizlar bende bugün sabah erken gebelik testi yaptım ama sanki çok silik çıktı yada ben mi öyle görüyorum adetime 7 gün var ve kasıklarımda ara ara ağrım oluyor bel ağrım aşırı derece