Silik çizgi çıktı

Aysglmzhr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
56
28
8
29
Arkadaşlar ben adetten 1 gün önce kan testi yaptırdım sabahtan. Öğleden sonra sonucu öğrenmek için gitmeden önce peçeteye çok az pembe bir leke geldi ve adet oldum sandım. Sağlık ocağına gittim tekrardan sonuç olumsuz dedi. Değerlerimi almamıştım bilmiyorum adet oldum diye düşündüğüm için. Bugün adetim 6 gün gecikti ama hala adet olmadım. Ve sabah idrar testi yaptığımda silik çizgi çıktı. Böyle Bi durumla karşılasan varsa yardımcı olabilir miii 4 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz inşallah nasip olur isteyen herkese.
IMG_20200114_091725.webp

Eklentiler

• IMG_20200114_090802.webp
    IMG_20200114_090802.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 305
Adetiniz gecikmiş silik bi cizgide var bence gidin bida dhaa kan verin bu duruma göre bebiş var🤗

Yaa inşallah korkuyorum eğer yoksa diye hemen vericem perşembe günü eşimle gidip eşim de çok heyecanlı kararsız kaldık. Size yazayım dedim
Herşey Allahtan canım korkma daha yeni evlisin zaten ama bi durumlara göre hamilesin yani ;)

Benm gibi olan yok mu aranızda arkadaşlar olumlu ya da olumsuz yorumlarınızla bizi aydınlatın lütfenn 😊😊

Benimde dün yaptığım testte birşey çıkmadı bugün yaptığımda gölge gördüm çıplak gözle sahan belli size atsam bakabilirmisiniz kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 453
Evet yeni gebelik olmali.2 gebeliyimde de silik cikti hamileydim.Test hatali degilse hamile olmalisin.Hizli test al sende yenide olsa gebeligin aninda sonuc veriyor

Kızlar bu topikte okumuştum ben kuruma çizgisiyse bi kaç damla su damlatın gidiyorsa kuruma dur diye ben yaptım belirgin oldu

Arkadaşlar ben adetten 1 gün önce kan testi yaptırdım sabahtan. Öğleden sonra sonucu öğrenmek için gitmeden önce peçeteye çok az pembe bir leke geldi ve adet oldum sandım. Sağlık ocağına gittim tekrardan sonuç olumsuz dedi. Değerlerimi almamıştım bilmiyorum adet oldum diye düşündüğüm için. Bugün adetim 6 gün gecikti ama hala adet olmadım. Ve sabah idrar testi yaptığımda silik çizgi çıktı. Böyle Bi durumla karşılasan varsa yardımcı olabilir miii 4 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz inşallah nasip olur isteyen herkese. Eki Görüntüle 2576385
CANIm benim bende erken gebelk testi yaptm üç kre test yaptm hep silik çıktı daha yeni değerlerim yükseliyr şuan gebeyim ama dha yeni .seninde yeni olşmaya başlamştr iki günde bir kan testi yaptr

Arkadaşlar ben adetten 1 gün önce kan testi yaptırdım sabahtan. Öğleden sonra sonucu öğrenmek için gitmeden önce peçeteye çok az pembe bir leke geldi ve adet oldum sandım. Sağlık ocağına gittim tekrardan sonuç olumsuz dedi. Değerlerimi almamıştım bilmiyorum adet oldum diye düşündüğüm için. Bugün adetim 6 gün gecikti ama hala adet olmadım. Ve sabah idrar testi yaptığımda silik çizgi çıktı. Böyle Bi durumla karşılasan varsa yardımcı olabilir miii 4 aylık evliyim ve bebiş istiyoruz inşallah nasip olur isteyen herkese. Eki Görüntüle 2576385
Adet zamanından önce belli olmayabiliyor kan testinde ama bu teste göre hamilesin gibi duruyor :) o yüzden bir gidip kan testi ver istersen :)

Back
X