Silik çizgi gebelik mi?

Maviportakal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
53
27
88
Merhaba adetim 2-3 gün gecikti. Ama sürekli adet olacakmıs gibiyim. Normalde olmadan önce kahverengi akıntı gelırdı ama o da olmadı. Onun yerine seffaf beyaz akıntım arttı. Bir de beni regl olmadan once migren tutar. 2 gun once migrenım tuttu ve ilaç kullandım ama hala regl olmadım olamıyorum. Kasıklarım da agrı ara ara geliyor. Ben de bugun gebelık testi yaptım. Markası sente lady. Sonuç negatif mi degıl mı anlamadım bakabilir misiniz? Yumurtlama donemımde korunmasız ilişki yasadım bu arada. Ama migren oldugum için ihtimal veremıyorum.

Eklentiler

• IMG_6767.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 66
Neresi silik bacım ben burdayim diyor çocuk resmen git kan ver sen

sonuç pozitif gözüküyor, hayırlı olsun. kan testi verirseniz yalancı pozitif ihtimalini ortadan kaldırırsınız.

Silik değil bu sadece erken yaptığınız için koyu renk değil hayırlı olsun kan verin en güzeli

test yaptırdım, hamileyim ama daha dört haftalık. Ultrasonda cıkar mı sızce? Doktora gıtsem mı hızlıca
Bak dedim var diye bekle birazdahaa bebek kendine gelsin istersen yada randevu al git devlete gidecksn randevu. Verir kesin canm hayırlı olsun bu arada bende tüp bebek transferi yaptrdm bende pozitif sonuc alayim senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…