- 1 Ağustos 2017
- 53
- 27
- 88
- Konu Sahibi Maviportakal123
-
Neresi silik bacım ben burdayim diyor çocuk resmen git kan ver senMerhaba adetim 2-3 gün gecikti. Ama sürekli adet olacakmıs gibiyim. Normalde olmadan önce kahverengi akıntı gelırdı ama o da olmadı. Onun yerine seffaf beyaz akıntım arttı. Bir de beni regl olmadan once migren tutar. 2 gun once migrenım tuttu ve ilaç kullandım ama hala regl olmadım olamıyorum. Kasıklarım da agrı ara ara geliyor. Ben de bugun gebelık testi yaptım. Markası sente lady. Sonuç negatif mi degıl mı anlamadım bakabilir misiniz? Yumurtlama donemımde korunmasız ilişki yasadım bu arada. Ama migren oldugum için ihtimal veremıyorum.
sonuç pozitif gözüküyor, hayırlı olsun. kan testi verirseniz yalancı pozitif ihtimalini ortadan kaldırırsınız.Merhaba adetim 2-3 gün gecikti. Ama sürekli adet olacakmıs gibiyim. Normalde olmadan önce kahverengi akıntı gelırdı ama o da olmadı. Onun yerine seffaf beyaz akıntım arttı. Bir de beni regl olmadan once migren tutar. 2 gun once migrenım tuttu ve ilaç kullandım ama hala regl olmadım olamıyorum. Kasıklarım da agrı ara ara geliyor. Ben de bugun gebelık testi yaptım. Markası sente lady. Sonuç negatif mi degıl mı anlamadım bakabilir misiniz? Yumurtlama donemımde korunmasız ilişki yasadım bu arada. Ama migren oldugum için ihtimal veremıyorum.
Acile gitsem orda yaptorabılır mıyım? Hamile degılsem ilaç içicem yine başım agrıyor çünküNeresi silik bacım ben burdayim diyor çocuk resmen git kan ver sen
Şimdi days doctorla denedım yıne silik çizgi çıktı guvenılır mı sızceevet ben buradayım diyooor :) hayırlı olsun
Hamilesiniz ilaç içmeyin suan kan verebilirsiniz artıkŞimdi days doctorla denedım yıne silik çizgi çıktı guvenılır mı sızce
Verebillirsin canım bence dene bir şansını nolur nolmz ilac içme zorda kalirsn parol içAcile gitsem orda yaptorabılır mıyım? Hamile degılsem ilaç içicem yine başım agrıyor çünkü
Verebillirsin canım bence dene bir şansını nolur nolmz ilac içme zorda kalirsn parol iç
Bak dedim var diye bekle birazdahaa bebek kendine gelsin istersen yada randevu al git devlete gidecksn randevu. Verir kesin canm hayırlı olsun bu arada bende tüp bebek transferi yaptrdm bende pozitif sonuc alayim senin gibitest yaptırdım, hamileyim ama daha dört haftalık. Ultrasonda cıkar mı sızce? Doktora gıtsem mı hızlıca
Beta kaç çıktıtest yaptırdım, hamileyim ama daha dört haftalık. Ultrasonda cıkar mı sızce? Doktora gıtsem mı hızlıca
400 cikti. Doktor keseyi goremeyiz su an dediBeta kaç çıktı
Insallah siz de pozitif sonuc alirsinizBak dedim var diye bekle birazdahaa bebek kendine gelsin istersen yada randevu al git devlete gidecksn randevu. Verir kesin canm hayırlı olsun bu arada bende tüp bebek transferi yaptrdm bende pozitif sonuc alayim senin gibi
İnşallah canım benimInsallah siz de pozitif sonuc alirsiniz
1500 ile alttan 3000 ile karından görülebiliyor. Haftaya gidersen kese görünür400 cikti. Doktor keseyi goremeyiz su an dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?