- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
sabahkı ılk adetle yapmadın sanırım . ben cızgı gordum de pembemsı olmadan umıt vermeyım.. grı golge gıbı bısı. bence yarın ılk kalktıgında yap da daha net cıkar varsa :)Adetim 1 gün geçikti hamilelik testi silik çıktı sizce varmı
Şimdi yaptım yapar yapmaz belirdi 14ü adet günüm ama olmadım ilk gebeliğim dede böyle öğrenmiştimsabahkı ılk adetle yapmadın sanırım . ben cızgı gordum de pembemsı olmadan umıt vermeyım.. grı golge gıbı bısı. bence yarın ılk kalktıgında yap da daha net cıkar varsa :)
Gölge gibi gördüm ama dilerseniz yarın sabah tekrarlayın inşallah vardırAdetim 1 gün geçikti hamilelik testi silik çıktı sizce varmı
Teşekkür ederim canım köyde oturuyorum anca pazartesi alırımGölge gibi gördüm ama dilerseniz yarın sabah tekrarlayın inşallah vardır
Teşekkür ederim canım pazartesi inşallahÇok çok silik bence gebesiniz çizgi hemen çıktıysa ama yarın ilk idrarla tekrar yapmakta fayda var. İnşallah gebesinizdir❤
O zaman daha net kırmızı bir çizgi görürsün, gönlümüze göre olsun her şey, her ihtimale karşı kendini yormaTeşekkür ederim canım köyde oturuyorum anca pazartesi alırım
Verdim negatif çıktı ama geç döllenme den şüphe ediyorumMerhaba çizgi görülüyor hamilesiniz bence kan verdiniz mi?
Regl düzenli mi sizinVerdim negatif çıktı ama geç döllenme den şüphe ediyorum
Evet hiç aksamazRegl düzenli mi sizin
Geç döllenme olamaz mıKanda negatif ise test pozitif cıkmaz canım ama test bazen yanılabiliyor silik konusunda bi kaç gün sonra tekrar kan verin bence
Biraz daha bekleyip bir kaç gün sonra tekrar yapın benceRegl düzenli mi sizin
TeşekkürlerBiraz daha bekleyip bir kaç gün sonra tekrar yapın bence
Hamilelik var mı sizce
Allah analı babalı büyütsün varHamilelik var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?