Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dakika içinde çıktıysa evet canımSizce bu silik çizgiler gebelikmi?
Eki Görüntüle 3336699
Hemen cikti ilk 10 saniyedeİlk 5 dakika içinde çıktıysa evet canım
hayırlı olsun :) ilk 4 dkda silik çıktıysa hamilesin kuruma çizgiyse maalesef ka testi yaptırSizce bu silik çizgiler gebelikmi?
Eki Görüntüle 3336699
Hemen cıktı ikisidehayırlı olsun :) ilk 4 dkda silik çıktıysa hamilesin kuruma çizgiyse maalesef ka testi yaptır
hay maşşallah sabah hemen kan testineHemen cıktı ikiside![]()
Belcikada yaşiyorum oyuzden pazartesi kan verebilirim hafta sonu yokhay maşşallah sabah hemen kan testine![]()
Bu kadar net silik çizgiler ilk 5 dkda çıkar canım. Baya beklediysen kuruma çizgisi. Adetin geciktiyse kaset test al varsa çıkar zaten. İnşallah vardırEki Görüntüle 3337206
Bende test yaptım sabah ama biraz bekledim ikinci çizgi çıkmadı öğlen eve geldiğimde gördüm ve adetim 2 gün gecikti hepsi kuruma çizgisi mi yani
Yaklaşık 6 aydır deniyoruz kan vermeye gidiyoruz hastaneye eşime söyledimBu kadar net silik çizgiler ilk 5 dkda çıkar canım. Baya beklediysen kuruma çizgisi. Adetin geciktiyse kaset test al varsa çıkar zaten. İnşallah vardırkaçıncı denemenizdi acaba
Hadi canım inşallah pozitiftir bize de yaz sonucuYaklaşık 6 aydır deniyoruz kan vermeye gidiyoruz hastaneye eşime söyledim
Yaklaşık 6 aydır deniyoruz kan vermeye gidiyoruz hastaneye eşime söyledim
KBu kadar net silik çizgiler ilk 5 dkda çıkar canım. Baya beklediysen kuruma çizgisi. Adetin geciktiyse kaset test al varsa çıkar zaten. İnşallah vardırkaçıncı denemenizdi acaba
hcg 27,95 çıktı çok çok yeni kese görmeden birşey söyleyemiyoruz dedi doktorHadi canım inşallah pozitiftir bize de yaz sonucu![]()
Yaa hayırlı olsun. Hadi bakalım güzelce ilerler değerin inşallahK
hcg 27,95 çıktı çok çok yeni kese görmeden birşey söyleyemiyoruz dedi doktor
Hadi canım inşallah pozitiftir bize de yaz sonucu![]()
Amin inşallah teşekkürler allah isteyen herkese versinYaa hayırlı olsun. Hadi bakalım güzelce ilerler değerin inşallah![]()
Yerleşme olabilir ama doktora git istersenKizlar bugun kan verdim yarın cikcak sonucu ama bugun lekelenmeye basladim pembe olarak, korktum simdi eve gelip bidaha test yaptım hala positif ama korkuyorum bi sorun yoktur değilmi
Eki Görüntüle 3338093
Bizim bu belçika cok gicik o konuda simdi gitsem acile hamileym kanama var diye 4 haftalık oldugunu duyunca muayene etmeden gonderiyolarYerleşme olabilir ama doktora git istersen
O zaman tekrar test al 2 gün sonra tekrar yap çizgi koyulaşırsa ve kanamam olmazsa sıkıntı olmaz canımBizim bu belçika cok gicik o konuda simdi gitsem acile hamileym kanama var diye 4 haftalık oldugunu duyunca muayene etmeden gonderiyolar![]()
Kuzum hayırlı uğurlu olsun stres yapma benimde adetime 3 gun kala lekelenmem oldu koyu kahve sonra vişne çürüğü gibi adet oldum dedim hatta boyle uc gun sürdü adet gunume kadar ertesi gun hiç lekelnmem olmadı kaset test yaptım anında silik cizgi oldu gittim hemen kan vermeye degerim baya yuksek cıktı seninkide yerleşme kanamasıdır için rahat olsun :)Eki Görüntüle 3337206
Bende test yaptım sabah ama biraz bekledim ikinci çizgi çıkmadı öğlen eve geldiğimde gördüm ve adetim 2 gün gecikti hepsi kuruma çizgisi mi yani