Silik cizgi gebelik testi

Busra1995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2023
33
11
3
30
Sizce bu silik çizgiler gebelikmi?
IMG_9118.webp

IMG_5944.jpeg

Bende test yaptım sabah ama biraz bekledim ikinci çizgi çıkmadı öğlen eve geldiğimde gördüm ve adetim 2 gün gecikti hepsi kuruma çizgisi mi yani

Eki Görüntüle 3337206
Bende test yaptım sabah ama biraz bekledim ikinci çizgi çıkmadı öğlen eve geldiğimde gördüm ve adetim 2 gün gecikti hepsi kuruma çizgisi mi yani
Bu kadar net silik çizgiler ilk 5 dkda çıkar canım. Baya beklediysen kuruma çizgisi. Adetin geciktiyse kaset test al varsa çıkar zaten. İnşallah vardır 🫶🏻 kaçıncı denemenizdi acaba

Yaklaşık 6 aydır deniyoruz kan vermeye gidiyoruz hastaneye eşime söyledim
Bu kadar net silik çizgiler ilk 5 dkda çıkar canım. Baya beklediysen kuruma çizgisi. Adetin geciktiyse kaset test al varsa çıkar zaten. İnşallah vardır 🫶🏻 kaçıncı denemenizdi acaba
K
Hadi canım inşallah pozitiftir bize de yaz sonucu ☺️🩷
hcg 27,95 çıktı çok çok yeni kese görmeden birşey söyleyemiyoruz dedi doktor

Kizlar bugun kan verdim yarın cikcak sonucu ama bugun lekelenmeye basladim pembe olarak, korktum simdi eve gelip bidaha test yaptım hala positif ama korkuyorum bi sorun yoktur değilmi :(
image.webp

Eki Görüntüle 3337206
Kuzum hayırlı uğurlu olsun stres yapma benimde adetime 3 gun kala lekelenmem oldu koyu kahve sonra vişne çürüğü gibi adet oldum dedim hatta boyle uc gun sürdü adet gunume kadar ertesi gun hiç lekelnmem olmadı kaset test yaptım anında silik cizgi oldu gittim hemen kan vermeye degerim baya yuksek cıktı seninkide yerleşme kanamasıdır için rahat olsun :)

Back
X