Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok silik bir çizgi görünüyor. Bnce bi iki gün bekleyip tekrar yap koyulaşırsa beta yükselir.Testim bu
En kisa zamanda vericemde acilde kabul ederlermi bilmiyorum saglik ocagida randevuyla calisiyoVar gibi duruyor canım ama kan vermeden kesin olduğunu bilemeyiz
Aslinda uc gun once bi test daha yaptim oda siliktiCok silik bir çizgi görünüyor. Bnce bi iki gün bekleyip tekrar yap koyulaşırsa beta yükselir.
Bir hafta falanYanıltıcı olabiliyor bu testler. Yumurtlamadan sonra kaç gün oldu?
1 hafta çok erken yumurta anca döllenip rahme geliyor hemen artmaz özellikle idrarda test için erken. En az 10-12 gün geçince yapın. Öyle bile yanlış olabiliyor.Bir hafta falan
İlk teste göre bunda bişey göremedim sankiAslinda uc gun once bi test daha yaptim oda silikti
Haberini bekliyorum ozamanDirek kan vericem artik
Canım seni üzmek istemem ama ben de yaptım bu ay adetim de gecikmişti silik çizgi çıktı ama yanıltmış test hasta oldum. Bu testler hatalı sonuç veriyor. ( prodoctor ve days comford için söylüyorum)Bir hafta falan
İşte bu yüzden bekle demiştim btcg suanda düşük.Zaten o ilk yaptigimdi isikta belli oluyodu sadece uc gun sonra ilk attigimi yaptim yani bugun onda daha belli
Ya bu kadar yanıltıyolarmıBöyleydi
Yok uzulmem neden uzuluyim vardir Rabbimin bir bildigiCanım seni üzmek istemem ama ben de yaptım bu ay adetim de gecikmişti silik çizgi çıktı ama yanıltmış test hasta oldum. Bu testler hatalı sonuç veriyor. ( prodoctor ve days comford için söylüyorum)
İnşaAllah senin vardırYok uzulmem neden uzuluyim vardir Rabbimin bir bildigi