Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canim 1 2 gün gecik tekrarla istersenya sizce ikinci cizgi varmi emin degilim? Gecen ay kimyasal gebelik yasadim..Eki Görüntüle 3046498
Gecen ay kimyasal gebelik yaşadığım için tam günümü bilmiyorum ama normal adet döngüme göre 1 gün geçti, dün adet olucam sandım karnım ağırdı ama bişey gelmeyince şüphelendimbende gördüm kuzum, reglin geçti mi?
Tekrarliyayim ozaman olmadi kan testi yaptiririm, umarim bu ay tutar gecen ay bebek tutunamadi ve o cizgi daha belirgindi..Var canim 1 2 gün gecik tekrarla istersen
Biliyorum bende gecirdim kimyasal gebelik 2. Çizgim kopkoyuyduTekrarliyayim ozaman olmadi kan testi yaptiririm, umarim bu ay tutar gecen ay bebek tutunamadi ve o cizgi daha belirgindi..
Tekrar gebelik yaşadınmı sonradan?Biliyorum bende gecirdim kimyasal gebelik 2. Çizgim kopkoyuydu![]()
gorunuyor canımmya sizce ikinci cizgi varmi emin degilim? Gecen ay kimyasal gebelik yasadim..Eki Görüntüle 3046498
Hayır canım hala beklemekteyimTekrar gebelik yaşadınmı sonradan?![]()
merhaba benim adetimin üzerinden 2 gün geçti test yapsam erken mi acabaVar canim 1 2 gün gecik tekrarla istersen
Normalde 1 gün gecince yapabiliyosunmerhaba benim adetimin üzerinden 2 gün geçti test yapsam erken mi acaba
Geciktiysen test yap bence canimmerhaba benim adetimin üzerinden 2 gün geçti test yapsam erken mi acaba
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçtiya sizce ikinci cizgi varmi emin degilim? Gecen ay kimyasal gebelik yasadim..Eki Görüntüle 3046498
Takip etmedim bu ay kimyasal gebelikten sonra ara vermek istedim fakat regl olmayinca şüphelendim normalde asla geçikmez ağrılarım regl ile aynı ama regl olmuyorum normalde ağrıdan 5 dk sonra başlıyor reglYumurtlama üzerinden kaç gün geçti
Bende adete 2 gün kala yaptım tıpkı sizinki gibi çıktı 2 gün sonra tekrarladım testi bı defa daha koyuydu. Bende kimyasal gebelik geçirdim bir defa bu sefer yine kimyasal sanırım dedim silik çizgiyi görünce ama çok şükür sağlıklı ilerliyo. 2 gün sonra tekrarlayın isterseniz koyulaşma olursa kan verirsinizTakip etmedim bu ay kimyasal gebelikten sonra ara vermek istedim fakat regl olmayinca şüphelendim normalde asla geçikmez ağrılarım regl ile aynı ama regl olmuyorum normalde ağrıdan 5 dk sonra başlıyor regl
Adet oldum galiba ya neyse saglik olsun..Bende adete 2 gün kala yaptım tıpkı sizinki gibi çıktı 2 gün sonra tekrarladım testi bı defa daha koyuydu. Bende kimyasal gebelik geçirdim bir defa bu sefer yine kimyasal sanırım dedim silik çizgiyi görünce ama çok şükür sağlıklı ilerliyo. 2 gün sonra tekrarlayın isterseniz koyulaşma olursa kan verirsiniz