Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ver tabiikki ve bizimlede paylasAmin inşallah ama gidip kan versem mi acaba
Ay gayete cizgi gozukuyor insalah vardirYarım saate cikacak sonuc ins güzel haber verebilirim
Hayirli olsun kuzum hamilesin
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Belirti yaşadınız mı ve kullandığınız herhangi bir takviye oldu muCevap veren herkese çok teşekkürler darısı isteyen herkese inşallah yarın doktora gideceğim
Teşekkür ederim belirtim hiç olmadı yok doktor tavsiyesiyle takviye edici gıda kullandim görselini atarim bide yine doktorun verdiği femarayi kullandim (genel kontrollerinin yapıldı önceki ay ondan sonra verdi )Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Belirti yaşadınız mı ve kullandığınız herhangi bir takviye oldu mu
Ne zamandır deniyordunuz Peki, maşallah diyelim nazar değmesinTeşekkür ederim belirtim hiç olmadı yok doktor tavsiyesiyle takviye edici gıda kullandim görselini atarim bide yine doktorun verdiği femarayi kullandim (genel kontrollerinin yapıldı önceki ay ondan sonra verdi )
Evet hamilesin. Hemen kan verİlk dakikalarda çıkan gölge cizgi adet günüm bugün sizce gebelik var mi
Kan verdim 68.78 çıktı sonuç çok teşekkürler cevabın içinEvet hamilesin. Hemen kan ver![]()
Amin çok teşekkür ederimtebrik ederim canim hamilesin rabbim saglikli gebelik ve hayirli nur topu gibi evlat nasip etsin
Oyyy masaAllahKan verdim 68.78 çıktı sonuç çok teşekkürler cevabın için
Amin inşallah çok teşekkürlerOyyy masaAllahkat kat artsin degerin saglicakla al kucagina