Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi bakarmısınbi deneyimim yok ama burada okuduklarıma göre evet hamilelik demek.inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın canım, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
kan testi yaptırmayı ihmal etme, bi süre geçince tekrar yaparsan koyulaşabilir çizgi
ben hafif bir çizgi gördüm. yarın ya da öbür gün sabah tekrar yap bakalım belirginleşecek mibi bakarmısın
çok silik emin olmadım ama şimdi biraz daha koyulaştıTestin resmini at da bakalım cnm
inşallah rabbim tüm istiyen herkeze versin içindede banainşallah vardır cnm
haklısın canım belki daha koyulaşır çunku dün yaptığım test ışığa bakınca cok zor görünüyordu bu gun koyulaşmıştıBence yarın sabah bir test daha yapın bunda çok belli olmuyo
inşallah canımTesti bir kaç gün sonra tekrarla netleşirse çizgi hamilesindir:)
HAmilesin kız işte daha ne gelme bi daha vermycem gebelik testi sana satmıyorum git kan verhaklısın canım belki daha koyulaşır çunku dün yaptığım test ışığa bakınca cok zor görünüyordu bu gun koyulaşmıştı
yarın satıcakmısın yavrum bak gelimHAmilesin kız işte daha ne gelme bi daha vermycem gebelik testi sana satmıyorum git kan ver![]()
hayır git kan ver satmıyorum cnm :)yarın satıcakmısın yavrum bak gelim![]()
tamam kız seslenirim olur :)tamam akşam gidim o zaman rabbim sanada nasip etsin inşallah karşındaki siteye seslenirsin![]()