- 5 Mart 2025
- 359
- 53
- 13
- Konu Sahibi sutlukahvem
Kızlar testlerim silik çıkıyor ama çok yalancı pozitif olayı oluyorms benimki de onlardan birisi sanırım diye düşündüm sizce varmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte yarını bekliyorum ama markayla ilgili o kadar olumsuz şey okudum ki direk hadi canım yalancı pozitif dedimVar gibi canım bence kan ver
Aynı andami yaptın testleriİşte yarını bekliyorum ama markayla ilgili o kadar olumsuz şey okudum ki direk hadi canım yalancı pozitif dediminanıp sevinmedim bile bide biri diğerinden daha silik aklım karıştı
Üsttekini 1 gün sonra yaptımVar gibi canım bence kan
Aynı andami yaptın testleri
İşte bu yüzden korkuyorum bende daha önce kullandım ama hiç başıma gelmemiştiduratest… pozitifi gösterip 0.1 beta’nın yüzüme tokat gibi çarptığı travmam.
Alttakini bir gün sonra yapsaydın koyulaşma var ama üstteki kafamı karıştırdıÜsttekini 1 gün sonra yaptım
Aynen benimde öyle oldu ama bilmiyorum ilki de o kadar koyu değildi bekleyince olms birimi sabah birini akşam yaptım aslında 1 gün bile yokAlttakini bir gün sonra yapsaydın koyulaşma var ama üstteki kafamı karıştırdı
Elinde yapılmamış test varsa bence bir kere daha yapıp kan testi vermelisinAynen benimde öyle oldu ama bilmiyorum ilki de o kadar koyu değildi bekleyince olms birimi sabah birini akşam yaptım aslında 1 gün bile yok
Yok aşkım ama yarın başka markayla da deniycemElinde yapılmamış test varsa bence bir kere daha yapıp kan testi vermelisin
Aynn canin haber verYok aşkım ama yarın başka markayla da deniycem
Tabiki veririmAynn canin haber ver