Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pkoluyum ama adetlerim düzenlidir bu ay tam tersi 1 hafta gecikti ama bu sabah silik çizgiyi görünce inanamadımBen gördüm var silik çizgi. Adet gecikmeniz oldu mu?
İnşallah çok sağolun yorumunuz içinKan verebilirsiniz o zaman inşallah vardır![]()
Canım baya baya bebiş burdaym diyor ama günün geçti mi ve kaç dakka da çıktı bugün yeniden yaparmisin koyulasmaya bakalımEki Görüntüle 3320358 mi bende dün yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı hamilelik varmı sizce yardım edin
Sizin baya belli oluyorEki Görüntüle 3320358 mi bende dün yaptım erken gebelik testi silik çizgi çıktı hamilelik varmı sizce yardım edin
Neden silik çıktı bugün yaptığınız acaba bence direk kan vermeye gidinEki Görüntüle 3320429 üstündeki dün yaptığım test alttaki buvun yaptığım test yarın sabah kan testi vermeye gideceğim arkadaşlar sizce varmı kesin bebiş
Bilmiyorum yeni olabilirNeden silik çıktı bugün yaptığınız acaba bence direk kan vermeye gidin
Dün yaptığınız daha koyu çıkmış o yüzden şüphe uyandırdıBilmiyorum yeni olabilir
Kan testinde kesin sonuç belli olurDün yaptığınız daha koyu çıkmış o yüzden şüphe uyandırdı
EvetKan testinde kesin sonuç belli olur
İdrarim çok azdı acaba ondan mı o şekilde çıktı diye düşünüyorum dün akşam yaptığım daha net çıkmıştı
Evet bende o yüzden şüpheye düştüm idrar azlığı birşey değiştirmez bence kan verip takip edin yada eliniz de başka test varsa 2 saat sıvı alımını kesip tekrar yapınİdrarim çok azdı acaba ondan mı o şekilde çıktı diye düşünüyorum dün akşam yaptığım daha net çıkmıştı
Testin markası nedir?Merhaba arkadaşlar testime bakabilir mısınız silik çizgi var mı ben mi öyle görüyorum daha önce düşük yaptığım için korkuyorum biraz teşekkürler şimdiden![]()
Benim artımedTestin markası nedir?