Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öğrenmiştim ama 3 çizgi çıktı heveslenmek istemiyorumBu markayla hamile olduğumu öğrenmiştim sıkıntı yaşamamıştı . Bi test daha yap bence
Bugün 1. Günündeydim hep tutan uygulama öyle diyor ama apple ın cycle uygulamasına göre yarınAdet geçti mi
Yani bugün geçti işte artıkAdet günün bi gün geçerse tekrarla testi bence :)
Evet bekliyorum 29 mayısta düşük yaptım 6 haftalıkken aslında söz vermiştim kendime erken yapmayacaktım yine test ama duramadımO zaman bi iki gün daha bekle madem emin olmak için :) zor biliyorum beklemesi ama
Kullanıyordum artık bıraktım düşükten sonra, zaten düzenli yumurtlamam ama tabi düşük sonrası ne oldu bilemiyorumBenze düşük sonrası 6 ay sonra hamile kaldım :) doğru zamanı vardır. Ama tavsiyem ovulasyon testi kullanmıyorsan onu kullanman
Predictor asla yanılmaz diye biliyorum gebemisiniz?Predictor marka test ilk 3 dakikada çıktı iki çizgi de ne demek bu şimdi kızlar test bozuksa çok sinirlenicem
Düşük sonrası âdet düzensizlikleri çok normalKullanıyordum artık bıraktım düşükten sonra, zaten düzenli yumurtlamam ama tabi düşük sonrası ne oldu bilemiyorum
Bakmıyor doktorlar… tekrarlarsa bakarız diyor saçmalık :)Düşük sonrası âdet düzensizlikleri çok normal
Ama isterseniz bir kan pıhtılaşmasi varmı yokmu bir baktırın derim bir daha kötü sonuçlanmamasi için
Hayır değilim hatalıydı herhaldePredictor asla yanılmaz diye biliyorum gebemisiniz?
Aynı mantıkla 3 kere doktora gittim yapmadılar çok salaklarDüşük sonrası âdet düzensizlikleri çok normal
Ama isterseniz bir kan pıhtılaşmasi varmı yokmu bir baktırın derim bir daha kötü sonuçlanmamasi için
Aşkım onu sen kan pıhtılaşması için kan alan hastaneye gidip ücretli bir şekilde sen kan verip baktıriyorsun biz öyle yaptık 300 tl bişeyBakmıyor doktorlar… tekrarlarsa bakarız diyor saçmalık :)
İstanbulluyum, acıbademe gidiyorum ama hiçbir doktor yapmadıAşkım onu sen kan pıhtılaşması için kan alan hastaneye gidip ücretli bir şekilde sen kan verip baktıriyorsun biz öyle yaptık 300 tl bişey
Her hastane kan pıhtılaşmasina bakmıyor 3. Basamak hastaneler dedi doktorumuz ben Kayseri de baktırdım Nevşehirliyim ben sen nerelisin
gerçekten zor süreçler allah yardımcın olsun bitanemİstanbulluyum, acıbademe gidiyorum ama hiçbir doktor yapmadı![]()
Teşekkür ederimgerçekten zor süreçler allah yardımcın olsun bitanem