Merhaba hanımlar,aranıza yeni katıldım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşşekkürleradetime 4-5 gün var daha,testde ikinci silik bi çizgi var sanki?gebelik belirtilerim de var.sizce ola bilir mi teste göre?Eki Görüntüle 3094904
Teşekkür ederim cevabınız için.nisan ayında 10 haftalık gebeligim sonlandığı icin bu kadar sabırsızım belki de.ahh bi zaman geçseFotoğrafta bir çizgi görünmüyor. Biraz daha bekleyin ve regliniz geçince tekrarlayın emin olmak için
Merhabalar, umutlandırmak istemem ama ben de 4 gün kala bu şekilde bir çizgi ile öğrenmiştim.Merhaba hanımlar,aranıza yeni katıldım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşşekkürleradetime 4-5 gün var daha,testde ikinci silik bi çizgi var sanki?gebelik belirtilerim de var.sizce ola bilir mi teste göre?Eki Görüntüle 3094904
Sizinkinde cizgi var ama konu sahibinkinde goremedim. Zaten adete 4-5 gun kala kaset test yapilmaz. Erken gebelik testi yapilir bence onlardan bir tane deneyin derimMerhabalar, umutlandırmak istemem ama ben de 4 gün kala bu şekilde bir çizgi ile öğrenmiştim.Ben silik bir çizgi görüyorum. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder
Hatta test fotoğrafını bırakayım,
Çok haklısınız.Sizinkinde cizgi var ama konu sahibinkinde goremedim. Zaten adete 4-5 gun kala kaset test yapilmaz. Erken gebelik testi yapilir bence onlardan bir tane deneyin derim
Çok teşşekkür ederim cevabınız için.hayırlısı artık beklemek en iyisi galibaSizinkinde cizgi var ama konu sahibinkinde goremedim. Zaten adete 4-5 gun kala kaset test yapilmaz. Erken gebelik testi yapilir bence onlardan bir tane deneyin derim
Haklısınız onu da denedim onda da silik çıkmışdı iki gün önce.yada ben kafayı yedim galiba heryerde çizgiler görüyomSizinkinde cizgi var ama konu sahibinkinde goremedim. Zaten adete 4-5 gun kala kaset test yapilmaz. Erken gebelik testi yapilir bence onlardan bir tane deneyin derim
Çok teşşekkür ederim cevabınız için,ben mi hayal görüyorum diye düşünüyordum,belki de çok istediğimden..az kaldı 2 3 güne belli olacak ama o kadar sabırsızım kiMerhabalar, umutlandırmak istemem ama ben de 4 gün kala bu şekilde bir çizgi ile öğrenmiştim.Ben silik bir çizgi görüyorum. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder
Hatta test fotoğrafını bırakayım,
Teşekkür ederim cevabınız için.nisan ayında 10 haftalık gebeligim sonlandığı icin bu kadar sabırsızım belki de.ahh bi zaman geçse
InşAllah sizin de bebişiniz sağ sağlim mutlulukla gelsinİnşallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız
O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte nasip edecektir inşallahÇok teşşekkür ederim cevabınız için,ben mi hayal görüyorum diye düşünüyordum,belki de çok istediğimden..az kaldı 2 3 güne belli olacak ama o kadar sabırsızım kisağ sağlim hayırlı evlatlar kısmet etsin Allah hepimize
O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte nasip edecektir inşallahBen teste flasla, türlü programlarla resimle oynayarak bakıyordum artık şaşı olacaktım Sizin için çok dua edeceğim
Hayirlisiysa insallah vardir gebelikHaklısınız onu da denedim onda da silik çıkmışdı iki gün önce.yada ben kafayı yedim galiba heryerde çizgiler görüyom
InşAllah,çok teşekkür ederimHayirlisiysa insallah vardir gebelik
Merhaba aynı durum bende de var hamile misinizInşAllah,çok teşekkür ederim
Merhaba canm yok deildim 11 temmuzda adet gördümMerhaba aynı durum bende de var hamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?