Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi mi bu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sabrina96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
43
17
3
28
Merhaba hanımlar,aranıza yeni katıldım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşşekkürler♥️adetime 4-5 gün var daha,testde ikinci silik bi çizgi var sanki?gebelik belirtilerim de var.sizce ola bilir mi teste göre?
20220706_183224.webp

Merhaba hanımlar,aranıza yeni katıldım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşşekkürler♥️adetime 4-5 gün var daha,testde ikinci silik bi çizgi var sanki?gebelik belirtilerim de var.sizce ola bilir mi teste göre?Eki Görüntüle 3094904

Fotoğrafta bir çizgi görünmüyor. Biraz daha bekleyin ve regliniz geçince tekrarlayın emin olmak için

Merhaba hanımlar,aranıza yeni katıldım.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşşekkürler♥️adetime 4-5 gün var daha,testde ikinci silik bi çizgi var sanki?gebelik belirtilerim de var.sizce ola bilir mi teste göre?Eki Görüntüle 3094904
Merhabalar, umutlandırmak istemem ama ben de 4 gün kala bu şekilde bir çizgi ile öğrenmiştim. 😊 Ben silik bir çizgi görüyorum. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder🤲
Hatta test fotoğrafını bırakayım, 😊

Eklentiler

• IMG_20220706_192627.webp
    IMG_20220706_192627.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 175
Merhabalar, umutlandırmak istemem ama ben de 4 gün kala bu şekilde bir çizgi ile öğrenmiştim. 😊 Ben silik bir çizgi görüyorum. İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder🤲
Sizinkinde cizgi var ama konu sahibinkinde goremedim. Zaten adete 4-5 gun kala kaset test yapilmaz. Erken gebelik testi yapilir bence onlardan bir tane deneyin derim

Sizinkinde cizgi var ama konu sahibinkinde goremedim. Zaten adete 4-5 gun kala kaset test yapilmaz. Erken gebelik testi yapilir bence onlardan bir tane deneyin derim
Çok haklısınız.
Ama yine de tekrar baktığımda yine gördüm konu sahibinin testinde. İnşallah hakkında en hayırlısı olsun diyelim. Dediğiniz gibi erken gebelik testi daha güvenilir

Çok teşşekkür ederim cevabınız için.hayırlısı artık beklemek en iyisi galiba

Son düzenleme:
Haklısınız onu da denedim onda da silik çıkmışdı iki gün önce.yada ben kafayı yedim galiba heryerde çizgiler görüyom😂

Çok teşşekkür ederim cevabınız için,ben mi hayal görüyorum diye düşünüyordum,belki de çok istediğimden..az kaldı 2 3 güne belli olacak ama o kadar sabırsızım ki🥺sağ sağlim hayırlı evlatlar kısmet etsin Allah hepimize

Çok teşşekkür ederim cevabınız için,ben mi hayal görüyorum diye düşünüyordum,belki de çok istediğimden..az kaldı 2 3 güne belli olacak ama o kadar sabırsızım ki🥺sağ sağlim hayırlı evlatlar kısmet etsin Allah hepimize
O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte nasip edecektir inşallah 😊 Ben teste flasla, türlü programlarla resimle oynayarak bakıyordum artık şaşı olacaktım 😀Sizin için çok dua edeceğim 🌼

Yaaa😁aynen gözlerim fırlayacak nerdeyse bi çizgi göre bilmek için😂çok teşekkür ederim çok sağolun hepimiz için en hayırlısı olsun inşAllah🥰
O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Rabbim en güzel şekilde tez vakitte nasip edecektir inşallah 😊 Ben teste flasla, türlü programlarla resimle oynayarak bakıyordum artık şaşı olacaktım 😀Sizin için çok dua edeceğim 🌼

Back
X