Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok teşekkür ederim inşallah vardır regl olucakmışım gibi ağrılar oldu karında şişlikte vardı göğüsler de de ilişkiden sonra 7 8 gün geçti erken testte de böyle çıktı umarım vardır
Çok teşekkür ederim inşallah vardır regl olucakmışım gibi ağrılar oldu karında şişlikte vardı göğüsler de de ilişkiden sonra 7 8 gün geçti erken testte de böyle çıktı umarım vardır
Karın ağrısı ve göğüs ucu ağrısı olmuştu bendede belirti olarak regl 5 gün geçti karın ağrısı arada çok az oluyor ama gögüsler geçmedi inşallah vardır sizinde
Karın ağrısı ve göğüs ucu ağrısı olmuştu bendede belirti olarak regl 5 gün geçti karın ağrısı arada çok az oluyor ama gögüsler geçmedi inşallah vardır sizinde
Merhabalar kızlar bu testi ben dün 14.00’da yaptım bugün baktığımda bu şekildeydi kuruma çizgisi mi ?sonra başka bir test daha yaptım böyleydi prodoctor marka bu arada regle 6 gün var