Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var hayırlı olsun yarın tekrar test yapın böyle çıkarsa kan vermeye gidinMerhaba adetim 4 gün gecikti test yaptığım da da çubuk 4-5 .dakika da böyle çıktı sizce durum nedir kızlar gebelik var mıdır sabah tekrar yapayım mı
Çok teşekkür ederim inşallah vardır regl olucakmışım gibi ağrılar oldu karında şişlikte vardı göğüsler de de ilişkiden sonra 7 8 gün geçti erken testte de böyle çıktı umarım vardırBence var hayırlı olsun yarın tekrar test yapın böyle çıkarsa kan vermeye gidin
Karın ağrısı ve göğüs ucu ağrısı olmuştu bendede belirti olarak regl 5 gün geçti karın ağrısı arada çok az oluyor ama gögüsler geçmedi inşallah vardır sizindeÇok teşekkür ederim inşallah vardır regl olucakmışım gibi ağrılar oldu karında şişlikte vardı göğüsler de de ilişkiden sonra 7 8 gün geçti erken testte de böyle çıktı umarım vardır
Merhaba bende bugün erken gebelik yaptım bata 2 var daha bakar mısınız gebelik var mı sizceMerhaba adetim 4 gün gecikti test yaptığım da da çubuk 4-5 .dakika da böyle çıktı sizce durum nedir kızlar gebelik var mıdır sabah tekrar yapayım mı
Peki ilk testim silik çizgi ama 5-6 saat sonra yaptığım testte çizgi çıkmadı sizce gebelik yok mudurKarın ağrısı ve göğüs ucu ağrısı olmuştu bendede belirti olarak regl 5 gün geçti karın ağrısı arada çok az oluyor ama gögüsler geçmedi inşallah vardır sizinde
Hayırlısı olsun inşallah gönülden geçem gibi olurMerhaba bende bugün erken gebelik yaptım bata 2 var daha bakar mısınız gebelik var mı sizce
İlk idrarla yapsaydınız keşke daha kesin sonuç alırdınız çizgi yoksa gebelik yoktur ama sabah tekrar deneyebilirsinizPeki ilk testim silik çizgi ama 5-6 saat sonra yaptığım testte çizgi çıkmadı sizce gebelik yok mudur
Teşekkür ederim sabah tekrar deniyimİlk idrarla yapsaydınız keşke daha kesin sonuç alırdınız çizgi yoksa gebelik yoktur ama sabah tekrar deneyebilirsiniz
Merhaba adetim 4 gün gecikti test yaptığım da da çubuk 4-5 .dakika da böyle çıktı sizce durum nedir kızlar gebelik var mıdır sabah tekrar yapayım mı
HamilemisnizPeki ilk testim silik çizgi ama 5-6 saat sonra yaptığım testte çizgi çıkmadı sizce gebelik yok mudur