- 3 Ocak 2023
- 70
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi Suleee1911
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç dk da cıktı ve adetinizine kaç gün var,ben gölge gördümmGünaydınn kızlar, sabah ilk idrarla yaptım efekte ekledim bakabilir misiniz? Böyle olan var mı?
Benim de böyle çıktı bende şu an adeti bekliyorum ben de gördümGünaydınn kızlar, sabah ilk idrarla yaptım efekte ekledim bakabilir misiniz? Böyle olan var mı?
Hemen çıktı 2 -3 dk içinde. Normalde hiç çizgi çıkmazdı çöl şaşırdım o yüzden. Adetlerim korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşti. Geçen ay 48. Günde oldum. Ama ortalama olarak 32 gösteriyor uygulama ona göre şuan da 4 gün geçmiş oluyor. Büyük ihtimalle eğer varsa geç döllenme olacaktır diye düşünüyorumkaç dk da cıktı ve adetinizine kaç gün var,ben gölge gördümm
Sizin kaç gün var adete? Daha önce böyle çıkıp hamile olanı da olmayanı da gördüm o yüzden emin olamıyor insanBenim de böyle çıktı bende şu an adeti bekliyorum ben de gördüm
Çarşamba günü tekrar yapayım canım eğer yine çıkarsa öyle veririm , çünkü çok net gözükmüyor bende galiba görmek istediğim için görüyorumResimde çok belli olmuyor ama silik bile olsa çizgi varsa kan verin gidip
Umarım öyle değildir hayırlısı olsunÇarşamba günü tekrar yapayım canım eğer yine çıkarsa öyle veririm , çünkü çok net gözükmüyor bende galiba görmek istediğim için görüyorum![]()
UmarımUmarım öyle değildir hayırlısı olsun
Benim ya bu gün yada yarın adet günüm şu an gelen giden yok bekliyorumSizin kaç gün var adete? Daha önce böyle çıkıp hamile olanı da olmayanı da gördüm o yüzden emin olamıyor insan
Ben görüyorum. Ama emin olmak için ertesi gün tekrarla. Gebelik varsa bir tık daha net çıkacaktır canım.Günaydınn kızlar, sabah ilk idrarla yaptım efekte ekledim bakabilir misiniz? Böyle olan var mı?
İnşallah bebiş vardır sizde de , testin fotosunu varsa at bakalımBenim ya bu gün yada yarın adet günüm şu an gelen giden yok bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım inşallahBen görüyorum. Ama emin olmak için ertesi gün tekrarla. Gebelik varsa bir tık daha net çıkacaktır canım.
amin canım inşallahHakkınızda hayırlıaı olsun inşallah
İnşallah bebiş vardır sizde de , testin fotosunu varsa at bakalım
Birde bende 3 gün önce kan negatif çıkmıştı sonra bu test te böyle çıktı anliyamadım 2 gün sonra tekrarliycamİnşallah bebiş vardır sizde de , testin fotosunu varsa at bakalım
Senin de aynı canım evet kanı erken vermiş olabilirsin tekrarladıktan sonra atar mısın bana yine ben de yapınca atayımBirde bende 3 gün önce kan negatif çıkmıştı sonra bu test te böyle çıktı anliyamadım 2 gün sonra tekrarliycam
Belirtiniz var mı bu aradaBirde bende 3 gün önce kan negatif çıkmıştı sonra bu test te böyle çıktı anliyamadım 2 gün sonra tekrarliycam