Silik çizgi mi kuruma çizgisi mi?

xmerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
23
8
1
25
yaklaşık 1.5 yıldır hamile kalamıyorum geçen ay 15 gün gecikmem oldu ama maalesef hamile değildim bu ay da reglim 4 gün gecikti normalde ard arda gecikme yaşamam bugün sabah ilk idrar ile test yaptım 1. Dakikadan sonra hafif bir koyuluk vardı 5. Dakika da çizgi belli oldu ama tam emin olamadım kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik mi yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_9807.webp
    IMG_9807.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 465
yaklaşık 1.5 yıldır hamile kalamıyorum geçen ay 15 gün gecikmem oldu ama maalesef hamile değildim bu ay da reglim 4 gün gecikti normalde ard arda gecikme yaşamam bugün sabah ilk idrar ile test yaptım 1. Dakikadan sonra hafif bir koyuluk vardı 5. Dakika da çizgi belli oldu ama tam emin olamadım kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik mi yardımcı olabilir misiniz?
Eger ilk 5dakikada çıktiysa pozitiftir canim kan ver bence 🌸

Bugün tekrar test yaptım olsaydı daha koyu çıkması gerekiyordu değil mi?

Eklentiler

• IMG_9829.webp
    IMG_9829.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 395
Bugün tekrar test yaptım olsaydı daha koyu çıkması gerekiyordu değil mi?
çarşambadan bu yana evet daha net cıkması gerekirdi eğer olsa. Ama niye silik cıkmıs anlamadım hangi marka? hemen mi cıktı?

artimed yalancı cıkarıyor.
Üsteki bugün ki yaptığım altta ki 2 gün önce birisi incecik bir çizgi diğeri daha kalın ve daha belirgin ama buraya atınca da fotoğraf kalitesi düşüyor ay bilemedim ya geriyor bu durumlar artık beni

Eklentiler

• IMG_9831.webp
    IMG_9831.webp
    135,9 KB · Görüntüleme: 397
Üsteki bugün ki yaptığım altta ki 2 gün önce birisi incecik bir çizgi diğeri daha kalın ve daha belirgin ama buraya atınca da fotoğraf kalitesi düşüyor ay bilemedim ya geriyor bu durumlar artık beni
evet cok sinir bozucu oluyor ya. Regl gecince direk kan ver en iyiisi bu oluyor

Kızlar adetim 2 gün gecikti test yaptım o kadar silik ki neredeyse yok gibi bir de ilk 5 dk falan görünmedi gibi ama 15. Dkdan sonra silik çıkmaya başladı ve gittikçe netleşti. Önceden yaptıklarımda negatifse saatler geçse de kuruma çizgisi falan çıkmazdı. Benim gözlerim bana oyun oynuyor gibi geliyor artık siz de bakabilir misiniz
IMG_20250427_124538.webp

Back
X